El Servei Municipal de Consultes Mediambientals, Línea Verda, presentarà les seves novetats a Municipàlia 2011

  • És un servei gratuït per a les empreses i ciutadans
  • Es pot accedir a aquest servei via telefònica i web
  • Ajuntaments d’onze comunitats ja ofereixen aquest servei

 

La 16ª edició de Municipàlia (Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals), s’ha convertit en un consolidat punt de trobada per als professionals del sector, i se celebrarà al recinte firal de Lleida del 18 al 21 d’ Octubre.

 

Per això, Ambientum.com, empresa pertanyent al Grup Ros Roca, i que porta més d’una dècada prestant serveis mediambientals a les empreses i a l’administració pública, estarà presentant el Servei Municipal de Consultes Mediambientals per a Empreses i Ciutadans, al Pavelló 4, stand nº 452.

 

El projecte Línea Verda és un servei on les empreses i ciutadans del municipi poden resoldre, amb l’ajuda del telèfon o directament a través d’una web especialment habilitada a elles, tots els dubtes que els sorgeixin en relació amb el medi ambient. A través d’aquesta pàgina, així mateix els interessats tindran accés a altres informacions rellevants relacionades amb la sostenibilitat i la legislació mediambiental.

 

Les consultes cobreixen diversos àmbits en matèria ambiental: legislació, tràmits administratius, notícies, esdeveniments d’interés, ajudes i subvencions, etc. A més els usuaris trobaran un apartat amb les preguntes mes freqüents per a poder conèixer la desposta a l’instant sense haver de preguntar, o per trobar altra informació d’interés. També a la pàgina web de la Línea Verda, Ambientum.com, posa a disposició dels interessats, manuals, publicacions sobre el medi ambient, i documentació rellevant dels actes i esdeveniments que es celebren a cada municipi.

 

Cada vegada són més els ajuntaments que s’adhereixen a aquest projecte i actualment ha estat presentat en municipis pertanyents a les comunitats autònomes de Madrid, Comunitat Valenciana, Galicia, Aragó, País Vasc, Castella i Lleó, Extremadura, Andalusia i Cantabria.

 

Paral·lelament i durant la celebració d’aquest aconteixement, el dia 20 d’ Octubre es realitzarà la presentació Nacional del Servei Municipal de consultes Mediambientals per empreses i Ciutadans on s’inclourà una demostració online del projecte Línea Verda.

 

Print Friendly, PDF & Email