El programari de MOBA, MAWIS U2.0, amplia els seus mòduls de gestió urbana

MOBA ha llançat el mòdul de planificació de rutes per al programari MAWIS U2.0. Una de les principals funcionalitats del mòdul és que incorpora funcionalitats d’optimització de rutes i del que s’ha fet respecte el planificat.

MU2013-Moba-3

Comparació de serveis realitzats versus serveis planificats

La ruta és planificada i optimitzada segons diversos paràmetres: nivells d’ompliment dels contenidors, rutes més curtes, etc. Aquestes rutes poden enviar-se als ordinadors embarcats i els conductors segueixen els recorreguts planificats.

MU2013-Moba-2-CA

MAWIS U2.0 s’ha desenvolupat amb estructura modular i disposa d’una gran flexibilitat i capacitat d’ampliació. Des de l’administració dels contenidors a la planificació de rutes, des de les modificacions de serveis fins a la generació de factures per residu generat, des del control i gestió dels vehicles de neteja fins a la comprovació del grau de compliment, el programari es pot configurar i parametritzar a les necessitats de l’usuari.

 

Monitorització de dades del vehicle

Amb l’estàndard FMS i MAWIS U2.0 és possible analitzar les dades operatives dels vehicles en temps real. Això ens permet conèixer el rendiment dels vehicles i la qualitat de conducció executada. A més, amb la informació rebuda es pot planificar el manteniment de vehicles, a partir del qual es controlaran revisions, reparacions, consums i altres dades importants dels mateixos, permetent analitzar els costos de cada un.

 

MOBA – ISE MOBILE AUTOMATION SL

Pol. Ind. Pla de la Bruguera. C/ Berguedà, 6. (08211) Castellar del Vallès. (Barcelona) Espanya

Telèfon: +34 93 715 87 93

www.moba-ise.com

moba-ise@moba-ise.com

 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email