El CIRE, present al saló Municipàlia

El Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) serà present al saló Municipàlia (Lleida), on, entre els dies 18 i 22 d’octubre, exposarà una mostra dels diversos tipus de productes industrials que es poden elaborar als tallers dels centres penitenciaris catalans.

 

Coincidint amb el tema central de l’edició d’enguany del saló, el Medi Ambient, el CIRE donarà a conèixer la tasca de les seves brigades exteriors als professionals de l’administració local que visitin la fira.

 

Les colles exteriors donen ocupació a interns en la darrera fase de la seva condemna en tasques de prevenció d’incendis i neteja forestal.

 

A l’estand del CIRE s’hi podrà veure una mostra de maquinària industrial adreçada al sector agrícola, elaborada pels interns als tallers de serralleria del CIRE. En l’àmbit de la producció industrial de fusteria també es podran veure els diferents tipus de caixes de fusta per al sector de la fruita i el vi.

 

A més a més, hi haurà una mostra de confecció industrial, com són productes d’uniformitat per al sector salut i hostaleria, així com roba plana i una col·lecció de productes pensats tant per a la llar (davantals, camins de taula o tovalles) com per complements de caire personal (cabassos, ponxos, bosses banderola…).

 

Així mateix s’hi donaran a conèixer dos altres serveis destacats del CIRE: els Serveis Exteriors -brigades d’interns que treballen en neteja forestal, obres i serveis- i la Borsa de Treball del CIRE, la borsa de reinserció de presos que estableix un pont cap al treball entre el món penitenciari i l’empresarial.

 

El CIRE és l’empresa pública del Departament de Justícia que promou la reinserció de les persones privades de llibertat mitjançant la formació i el treball productiu.

 

MU2011-Cire

 

 

Print Friendly, PDF & Email