Ecocomputer exposarà per primer cop a Municipàlia

Ecocomputer, empresa tecnològica especialitzada en el disseny, desenvolupament i instal·lació de solucions de control d’accés i presència, serà present per primera vegada a la fira Municipàlia, que se celebra del 24 al 26 d’octubre al recinte firal de Lleida.

El convidem a visitar-nos a l’estand A43 (Pavelló P1A), on li mostrarem la nostra plataforma de programari ACTAIS®. Es tracta d’un sistema de tecnologia pròpia per a instal·lacions de control d’accés i presència, que ens permet evolucionar el producte, crear aplicacions específiques, i adaptar-nos a les necessitats dels clients.

Més concretament, presentarem diverses aplicacions específiques del producte, d’interès per a l’àmbit municipal i provincial:

  • ACTAIS Waste: punts nets i ecoparcs.
  • ACTAIS Traffic: accés a nuclis històrics i àrees de prioritat residencial.
  • ACTAIS Smart Lock: accés a edificis i instal·lacions.
  • ACTAIS Time & Attendance: control de presència.

La plataforma ACTAIS® es troba instal·lada en administracions públiques i empreses de tot el país, entre d’altres: Ajuntament de Gijón, Mancomunitat de la Comarca de Pamplona, ​​Ajuntament de Ribeira, Agència Pública de Ports d’Andalusia, Ports de l’Estat, EMULSA, Hunosa, Adif, Renfe-Viatgers.

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email