Dupi presenta el seu Sistema Modubloc a Municipàlia

Som una empresa catalana amb una experiència de 30 anys en el sector del MOBILIARI URBÀ, especialitzada en MATERIALS DE PLATJA, i amb un gran ventall de productes en el mercat.

MU2013-Dupi-1

Els nostres productes estan dissenyats i construïts atenent les necessitats concretes de les diverses condicions climàtiques marítimes: salinitat, sol, vent i humitat; per aquest factor construïm amb materials d’alta qualitat preparats per suportar les inclemències de l’exterior.

MU2013-Dupi-2

Els productes DUPI tenen un disseny innovador i atractiu amb la màxima funcionalitat i qualitat constructiva respectant sempre el medi ambient tant en la seva construcció com en l’aplicació.

 

Volem destacar el gran èxit que està tenint el nostre SISTEMA MODUBLOC. Aquest està compost per mòduls de diferents mides, que poden instal·lar-se per separat o bé units i es poden aplicar en múltiples funcions:

• Serveis públics W.C.

• Casetes de primers auxilis

• Casetes d’informació turística

• Punts de venda, quioscos, bars…

• Bungalows

 

Tots els nostres productes estan patentats i construïts amb materials d’alta qualitat, és per això que oferim 5 ANYS DE GARANTIA contra defectes de fabricació i putrefacció.

 

Estem especialitzats en:

• Fabricació i desenvolupament en fusta tractada a l’autoclau, wersalite, acer inoxidable i formigó armat.

• Fabricació i aplicació de projectes per obra pública, privada i industrial.

 

Per a més informació poden consultar la nostra pàgina web www.dupiprefabricats.com o contactar amb nosaltres a l’adreça de correu electrònic info@dupiprefabricats.com o al telèfon 93.825.01.73.

 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email