Dulecentre – Maliv presenta els productes Dulevo a Municipàlia

Dulecentre, SA – Maliv és importador exclusiu de DULEVO INTERNATIONAL, la nostra principal dedicació és la distribució de maquinària de neteja industrial i viària per a empreses de neteja, indústries, col·lectivitats, neteja urbana i medi ambient.

 

Tenim una gamma completa per a totes les necessitats més exigents, des de l’aspirador més petit (Dulevac Magic 5) fins a la escombradora viària més gran (Dulevo 5000 Evolution ), passant per una gran gamma de fregadores de totes les dimensions, igual que en escombradores, sistemes de rentat a pressió autònoms i fins i tot muntats en furgó, rotatives de totes les mesures, aspiració industrial.

MU2013-Maliv-1

El nostre servei post venda oficial DULEVO, sistema logístic de repartiment unit als nostres elevats estàndards de qualitat configuren una proposta integral en el sector de la neteja.

 

Som conscients del valor que representa cada client, per aquest motiu en tots els nostres departaments trobarà persones per entendre les seves necessitats i resoldre les seves dificultats.

 

Tots els productes que comercialitzem estan avalats per la seva alta qualitat contrastada, fabricats a Europa sota la norma ISO 9001, han passat els controls de qualitat més exigents amb els laboratoris de certificació DNV, TÜV, BGIA i Studio Alfa, a més tota la seva construcció ha estat creada de forma ergonòmica per al seu fàcil maneig, el seu alt rendiment i el seu respecte amb el medi ambient gràcies també al seu elevat estalvi en el consum d’aigua i combustible, com el reeixit filtre de Gore Tex per a les escombradores, únic al mercat i amb patent Dulevo, aconsegueix obtenir una captació de les partícules més fines, i al mateix temps estalviar gran quantitat d’aigua. I també tenim l’única escombradora vial del mercat alimentada amb Gas Natural.

 

Tota aquesta gamma de productes de primer nivell està al seu servei, per això li demanem que ens consulti sense compromís sobre les seves necessitats de neteja.

 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email