CONVI: gestió d’aparcaments

Els nostres més de deu anys d’experiència i més de 50 aparcaments gestionats en tot el territori espanyol ens avalen com una empresa pionera en el sector dels serveis per a la indústria, el comerç i els edificis residencials, consolidant un alt grau d’especialització en el sector de l’aparcament.

MU2013-Convi-1

¿Per què comptar amb diversos proveïdors quan amb un de sol, de màxima confiança, pot donar-li total cobertura? Aquesta és la nostra màxima: centri’s en gestionar el seu negoci, nosaltres podem desenvolupar tots els serveis auxiliars que necessiti el seu negoci al millor preu i amb una immillorable atenció. Oblidi’s de coordinar diferents equips, inverteixi en el seu temps: confiï els serveis auxiliars de la seva instal·lació a CONVI, un grup especialitzat en instal·lacions multidisciplinars i amb un equip humà format i eficaç.

MU2013-Convi-2

Comptem amb les certificacions ISO 9001 de qualitat i ISO 14001 de medi ambient. Sempre immersos en desenvolupar i reciclar els nostres equips tècnics i humans, impulsem noves iniciatives perquè totes les nostres àrees d’activitat compleixin amb els més estrictes criteris de sostenibilitat, respecte pel medi ambient i la responsabilitat social.

 

Sumem amb el seu negoci i impulsem el seu creixement.

 

Marques i productes: CONVI, LED’S GO!:

Instal·lacions: Circuit tancat de Televisió – CCTV, Control d’accessos – CA (amb targetes de proximitat, comandament a distància, biomètrics), Maquinària per a aparcament (barreres, caixers, expenedores de tiquets, lectors de matrícula), Interfonia i Megafonia local i remota , Gestió i control de l’aparcament de forma remota (TELECONTROL), sistemes de guiat plaça a plaça, Il·luminació LED, Prevenció i Extinció d’Incendis, Sistemes d’Impulsió i Extracció d’aire, Alarmes, Pintura, Circuits elèctrics.

Serveis Auxiliars: Taquillers, conserges, hostesses, Assistència Presencial Urgent, Neteja, Manteniment, Consultoria, Enginyeria.

 

Dades de contacte:

CONVI

c/ Acàcies, 34, local

08027 Barcelona

Tel. 932 431 238

Fax. 932 077 402

Correu electrònic: info@convi.net

Web: www.convi.net

 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email