Conveni per promocionar el Saló Municipàlia en l’àmbit internacional

Fira de Lleida i l’Associació Multisectorial d’Empreses (AMEC Urbis) signen un conveni per potenciar el saló lleidatà a l’estranger

Fira de Lleida i l’Associació Multisectorial d’Empreses (AMEC Urbis) han signat un acord de col·laboració destinat a promocionar la pròxima edició de Municipàlia (Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals). El conveni facilitarà que l’entitat, aprofitant les seves activitats i contactes internacionals, informi sobre el saló lleidatà als expositors i visitants potencialment interessats a participar-hi. L’associació, que disposarà d’un estand propi al saló Municipàlia, difondrà a més entre els associats d’AMEC Urbis ­les informacions més rellevants referents a Municipàlia que generi Fira de Lleida. 

AMEC Urbis, que enguany celebra el 50è aniversari, és una associació multisectorial d’empreses d’àmbit estatal –representa unes 350 firmes, de les quals 30 estan vinculades als sectors d’equipaments i serveis municipals–, principalment mitjanes empreses industrials, que té per objectiu la promoció del comerç exterior de les seves empreses associades, com també el suport a la seva internacionalització i la seva innovació per mitjà de serveis i activitats en totes les seves fases de constitució. L’entitat ha esdevingut partner de Fira de Lleida amb l’objectiu d’atreure visitants internacionals, a més d’actuar com el seu representat internacional.

Les firmes membres d’aquesta entitat pertanyen a sectors molt variats com són els de productes industrials; tecnologia, ingredients i serveis per a la indústria alimentària; maquinària per a l’envasat, l’embalatge, l’embotellat, el cartonatge i el seu grafisme; maquinària per al plàstic i el cautxú; maquinària tèxtil i confecció; solucions sostenibles per a ciutats intel·ligents;  equipaments per a bany, sanejament i ventilació, i equipament electrònic de baixa, mitjana i alta tensió. La 20a edició de Municipàlia tindrà lloc del 22 al 24 d’octubre al recinte de Fira de Lleida. El saló biennal s’ha consolidat com la manifestació ferial municipalista de referència a Espanya. A l’edició anterior, juntament amb Innocamping, Municipàlia va aplegar uns 20.000 visitants i 334 expositors dels sectors relacionats amb els equipaments i els serveis per a les ciutats.

Print Friendly, PDF & Email