Conveni per potenciar el saló Municipàlia en l’àmbit internacional

Acord entre Fira de Lleida i l’Associació Multisectorial d’Empreses (AMEC)

 

Fira de Lleida i l’Associació Multisectorial d’Empreses (AMEC) han signat un acord de col·laboració destinat a promocionar la propera edició de Municipàlia (Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals). El conveni facilitarà que l’entitat, aprofitant les seves activitats internacionals, informi sobre el saló lleidatà als expositors i visitants potencialment interessats. A més, l’associació difondrà entre els associats d’Amec Urbis ­–un clúster de tecnologies urbanes– les informacions més rellevants referents a Municipàlia que generi Fira de Lleida.

 

AMEC és una associació multisectorial d’empreses d’àmbit estatal que té per objectiu la promoció del comerç exterior de les seves empreses associades, com també el suport a la seva internacionalització. Les firmes membres de l’entitat pertanyen als sectors de solucions per a la mobilitat urbana, medi ambient i paisatge urbà i s’apleguen sota el paraigua d’Amec Urbis, el clúster de les tecnologies urbanes.

 

La 18a edició de Municipàlia tindrà lloc del 13 al 16 d’octubre al recinte de Fira de Lleida. El saló biennal s’ha consolidat com la manifestació ferial municipalista de referència a Espanya i el segon certamen del sector més important d’Europa en l’àmbit dels equipaments i els serveis municipals, després del Salon des Maires et des collectivités locales de París.

 

 

Print Friendly, PDF & Email