Comunicar les incidències en l’equipament urbà per mitjà del mòbil

Els ciutadans poden donar a conèixer directament als ajuntaments els desperfectes que trobin a la via pública per mitjà de l’App Línea Verde

 

L’empresa Ambientum.com ha presentat avui en el marc de la 17a edició de Municipàlia (Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals) el nou servei Línea Verde en català de comunicació d’incidències i desperfectes en l’equipament urbà i resolució de consultes mediambientals per mitjà de l’App Línea Verde en el mòbil o la tableta. L’App és apte en català per a tecnologia Android i iPhone. Actualment, més de 55 ajuntaments de l’Estat ja tenen implantat el servei per mitjà de dispositiu mòbil.

 

El mètode per comunicar les incidències i els desperfectes és senzill i ràpid. Un cop descarregada l’App Línea Verde, que és gratuïta, només s’han de seguir quatre passes. El ciutadà ha de seleccionar la tipologia de la incidència (contenidors, neteja viària, sorolls, recollida de mobles, etc.), el sistema detecta automàticament per geolocalització la ubicació exacta, es fa una foto i s’adjunta juntament amb un comentari, que és opcional. L’Ajuntament rep instantàniament la notificació geolocalitzada, que es deriva a la regidoria pertinent per tal que pugui gestionar la incidència eficaçment. Val a dir que el ciutadà coneix en tot moment l’estat en què es troba la incidència comunicada gràcies a les notificacions que rep en el seu dispositiu mòbil.

MU2013-LineaVerde2

Les incidències més habituals són les que fan referència a la neteja (sobretot la detecció de grafits) i als desperfectes en els equipaments i en el mobiliari urbà (contenidors cremats, bancs trencats, etc.). Altres categories de desperfectes tenen a veure amb les escombraries, els parcs i jardins, la recollida de mobles, l’enllumenat, la senyalització, l’arbrat viari, el transport urbà, les plages de rates o el control de coloms.

 

Línea Verde inclou una potent intranet amb la qual l’Ajuntament gestiona les incidències dels seu municipi, i aixó permet un control del seu estat i la seva resolució. L’eina proporciona estadístiques, informes, alertes i missatgeria interna, facilitant el control de les companyies de serveis.

 

Informació facilitada per l’empresa expositora
Print Friendly, PDF & Email