CERES, empresa d’Investigació Social i Participació Ciutadana participarà a Municipàlia

CERES, empresa d’Investigació Social i Participació Ciutadana, us invita a assistir a la Fira de Municipalia, com ja ho va fer l’any 2013 i l’any 2015.

Ara fa un any i mig, la nostra experiència i lideratge en el camp de la participació ens va portar a organitzar una jornada pròpia sobre Diàleg i Credibilitat a la Fira de Reus. En aquesta jornada, titulada “Think outside the box: del diàleg a la credibilitat” es va reflexionar sobre com el diàleg bidireccional i transparent amb la ciutadania era capaç d’aportar credibilitat i confiança a qualsevol organització, ja sigui una administració pública com una empresa del sector privat.

Amb una experiència de molts anys treballant colze a colze amb l’Administració, CERES aposta  de manera decidida per la innovació amb diversos instruments que permetin als governs locals un posicionament estratègic en la gestió dels diversos reptes socials, econòmics i/o ambientals, que tenen d’incidència en la qualitat de vida dels seus ciutadans.

La Jornada d’enguany a Municipalia 2019,  ens brinda l’oportunitat de seguir aprofundint en la filosofia de Govern Obert i de presentar-vos un conjunt de productes que pensem que poden ser útils ara que tot just s’han constituït els nous equips municipals.

Quins instruments permetran impregnar el vostre govern municipal d’una filosofia participativa que permeti coresponsabilitzar i obrir el govern a la ciutadania?

Anem a descobrir-los un a un:

 

 

 

 

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

Són una eina de democràcia directa que permeten que els ciutadans proposin i prioritzin en relació a les necessitats percebudes en el seu municipi. Se solen circumscriure a la partida d’inversions.

 

 

 

 

 

 

PIM/PAM

Implicar a la ciutadania per tal d’elaborar el pla d’actuació municipal i el pla d’inversions municipal coordinament. L’objectiu és que la ciutadania se senti partícip de les decisions del municipi amb una mirada llarga, global i transversal.

 

 

 

 

 

PLANS LOCALS DE SEGURETAT

Què està succeint quan les dades objectives sobre seguretat no coincideixen amb la percepció ciutadana de seguretat? Us facilitem l’encaix entre aquestes dues realitats a través de la participació ciutadana.

 

 

 

 

 

BIG DATA – OPEN DATA

Les dades obertes despleguen un món de possibilitats que poden beneficiar enormement a les administracions públiques i a la ciutadania. Descobrim plegats com donar-li utilitat i valor a aquest univers de dades.

 

 

 

 

 

 

 

Durant els 3 dies que dura la Fira (22, 23 i 24 d’octubre), esteu invitats a atansar-vos al nostre estand i ser partícips d’una experiència innovadora. Comproveu en primera persona com la participació ciutadana és una oportunitat!

Estarem a l’estand 454, Pavelló 4.

Gabinet Ceres – www.gabinetceres.com – 977 773 615

Print Friendly, PDF & Email