CAMBA XXI, participa per primera vegada a Municipàlia mostrant solucions d’higiene portàtil a mida i més sostenibles

CAMBA XXI, és un dels majors proveïdors d’equips i accessoris per a sanitaris portàtils. Aquest any estarà a Municipàlia per primera vegada amb l’objectiu d’apropar-nos personalment a tots els àmbits i oferint solucions a mesures, més sostenibles i adequades a l’entorn.

L’empresa té més de quinze anys d’experiència en la venda, disseny i fabricació de sanitaris portàtils, dutxes i vestidors portàtils, lavabos i urinaris portàtils. A més, disposen de productes complementaris com: unitats i bombes de neteja de WC, desodoritzants, accessoris per a banys, entre d’altres.

En els últims anys han treballat fins a anar formant un equip expert en desenvolupament i innovació, especialistes en donar solucions d’higiene portàtil a mida basant-se en les últimes tendències del sector. La seva fórmula va en una direcció: “Volem reduir l’impacte ambiental amb unitats portàtils que consumeixin menys aigua i energia sense reduir el nombre d’usos, amb materials de qualitat per aconseguir productes de llarga durada i dissenys adequats a l’entorn. La sostenibilitat és la nostra prioritat “, explica Sebastià Ferrándis, director del Departament Comercial.

CAMBA XXI es troba a la localitat valenciana de Silla, encara que treballa a nivell nacional. És una empresa de referència en el sector de sanitaris portàtils., Fabricació, venda i lloguer “al professional”. En els últims anys, l’empresa ha promogut el negoci del lloguer de sanitaris portàtils aconseguint un creixement d’empreses emprenedores que s’han iniciat en el negoci aconseguint així un major nombre de banys instal·lats a les nostres ciutats.

Si estàs buscant solucions a mesures per a entorns naturals, de treball, esdeveniments esportius, celebracions a l’aire lliure, entre d’altres, podràs prendre un cafè amb elles a l’estand 183 del pavelló 1.

Web: camba21.com/

Facebook: facebook.com/CAMBAXXI

Linkedin: linkedin.com/camba21/

Twitter: twitter.com/cambaXXI

Print Friendly, PDF & Email