Una vintena d’estudiants de Turisme faran pràctiques a Fira de Lleida

Una desena d’alumnes participaran a Sant Miquel i a Municipàlia

Fira de Lleida i l’Escola Universitària de Turisme “Terres de Lleida” han signat avui un conveni de col·laboració destinat a facilitar les pràctiques d’alumnes de l’escola a qualsevol dels salons organitzats per la institució firal. La signatura ha anat a càrrec d’Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, i Josep Maria Balcells, director de l’Escola Universitària de Turisme. El conveni té una durada indefinida”.

Oriol Oró ha dit que amb aquest acord “Fira de Lleida contribueix a reforçar la formació dels alumnes de la Diplomatura de Turisme de l’Escola Universitària de Turisme Terres de Lleida per mitjà de la cooperació i facilitant als estudiants la possibilitat de fer pràctiques en el terreny professional”.

Josep Maria Balcells ha afirmat que “el perfil dels estudiants de Turisme s’adapta a les activitats de l’entitat firal tant pels diferents sectors que aquesta engloba com pel seu caire internacional, ja que la majoria dels alumnes parlen tres idiomes”. Balcells ha afegit que durant l’any una mitjana de 20 estudiants dels tres cursos de la Diplomatura de Turisme faran pràctiques a les fires i que en moments punta, com ara la Fira de Sant Miquel o Municipàlia, han coincidit una desena d’estudiants.

El conveni estableix també que l’estudiant tindrà un tutor en pràctiques a Fira de Lleida i un altre tutor a l’Escola Universitària de Turisme. L’entitat firal vetllarà per garantir una actitud pedagògica i formativa per part del seu personal respecte als estudiants que estiguin en període de pràctiques. Per últim, els estudiants tindran dret a rebre al final de les pràctiques un certificat signat per un representant de Fira de Lleida acreditatiu de les pràctiques fetes.

Print Friendly, PDF & Email