Segway España consolida el seu lideratge en mobilitat elèctrica per a la gestió de la seguretat pública i privada

 • Els cossos de la Policía Nacional, Guardia Civil i Mossos d’Esquadra ja operen amb equips Segway PT en una vintena de municipis del territori espanyol
 • Una dotzena d’empreses de seguretat privada també s’han sumat a la mobilitat segura i sostenible avalada per la tecnologia Segway®, entre les quals marques de reconegut prestigi como Prosegur, Prosetecnisa, Segure Iberica o Securitas
 • 3 models versatils per a tot tipus d’ús i superfícies: i2 SE Patroller i x2 SE Patroller, ambdós de dues rodes; i el seu últim llançament, Segway SE-3 Patroller, de tres rodes
 • La companyia amplia la seva gamma professional destinada a la seguretat amb la incorporació de motocicletes elèctriques VOLTA Police, amb zero emissions, fàcil recàrrega i mínim manteniment

 

Fa més d’una dècada, Segway España va ser pionera en la introducció de Transports Personals (PT) per a la gestió de la seguretat pública i privada, Segway i2 ES Patroller i x2 ES Patroller, tots dos de dues rodes, que va completar el 2014 amb el llançament del seu primer model de transport personal elèctric de tres rodes, Segway ES-3 Patroller. Al 2017, l’empresa ha signat un acord amb Volta Motorbikes per a la comercialització de les seves motocicletes elèctriques VOLTA Police, amb les que complementa la seva gamma professional i consolida el seu lideratge en solucions de mobilitat elèctrica en l’àmbit de la seguretat.

La tecnologia Segway® és la solució més versàtil per a qualsevol flota de seguretat, ja que contribueix al fet que la seva tasca de vigilància sigui més eficaç: maximitzant l’efecte de la presència i visibilitat del patrullatge, que transmet més seguretat a la ciutadania; i augmentant el nombre de rondes per a cobrir un major espai en menys temps, el que redueix el nombre d’agents per a un mateix sector i redunda en un millor aprofitament dels recursos humans.

Amb una velocitat de 20 km/h i una autonomia de fins a 40 km/h, són en el vehicle idoni per moure’s amb total llibertat tant en exterior com en interior, tant en la via pública com en recintes municipals, centres comercials, aeroports, aparcaments, hotels i resorts o centres de convencions, entre d’altres.

A més, la seva gran maniobrabilitat permet oferir una millor resposta immediata davant de situacions que requereixin la intervenció d’un agent de policia o seguretat privada, contribuint a reduir el nivell d’incidències relatives a furts, delinqüència menor i venda ambulant il·legal.

En l’actualitat, els cossos de la Policía Nacional, Guardia Civil i Mossos d’Esquadra ja operen amb equips Segway PT en una vintena de municipis, com Madrid, Alacant, València, Cadis, Tenerife, Las Palmas, Olot, Sant Cugat, Caldes de Montbui, Benidorm, Torremolinos, Rota, Alcobendas, Ourense o Lleó. Pel que fa a la seguretat privada, una dotzena d’empreses de reconegut prestigi també s’han sumat a la mobilitat segura i sostenible amb garantia Segway®, com Prosegur, Prosetecnisa, Segur Iberica, Securitas, Eulen, Empark, Casesa, Mevisa, Omega Seguridad o Gebisa, entre d’altres.

Per la seva banda, les noves motocicletes elèctriques VOLTA Police també garanteixen una experiència de conducció silenciosa i ecològica, sense distraccions sorolloses ni emissions a l’atmosfera. Pensades per a desplaçaments curts urbans, ofereixen la practicitat d’ús d’un scooter, sense marxes i molt lleugera (130Kg), però amb l’estètica i la potència d’una moto esportiva de més cilindrada: 35 cavalls i 120 km/h de velocitat màxima, que requereixen els serveis de policia i vigilància.

A més, permeten un gran estalvi energètic, reduint el cost per quilòmetre fins a un 90%, amb un manteniment mínim, comparativament inferior al d’una moto de combustible, i una gran durabilitat de les seves bateries, fins a 100.000 km, que permeten una autonomia de fins a 100 km, i la recàrrega és molt senzilla, apta tant en punts de càrrega públics com en qualsevol endoll domèstic.

 

6 Raons per les quals la seguretat pública i privada tria Segway®

4 vegades més rendible
Un agent en un Segway PT recorre una distància 4 vegades més gran que caminant, pel que la seva capacitat de vigilància es multiplica. Amb 40 km d’autonomia i una fàcil maniobrabilitat, aquests equips permeten desplaçaments més ràpids en espais de grans dimensions, en tot tipus de superfícies. A més, per la seva posició elevada sobre el dispositiu i la tecnologia que permet el gir de 360º sobre el seu eix, el camp de visió de l’agent és més ampli, el que li permet controlar millor l’entorn i desenvolupar les seves funcions de supervisió de forma més efectiva i àgil, amb millor temps de resposta en situacions d’emergència i major cobertura de l’àrea de control.

Llarga durada i baix cost de manteniment
La vida útil dels transports personals Segway PT sobrepassa els 12 anys i el seu baix cost de manteniment i cost operatiu mínim d’implantació, els converteixen en una inversió altament rendible per a les empreses o ajuntaments que aposten per solucions de mobilitat personal segures i ecològiques, però abans de res rendibles. Requereixen poc manteniment, només cal revisar la pressió dels pneumàtics i carregar les bateries d’ió-liti diàriament en un endoll tradicional. A més, el cost de l’electricitat és mínim i ocupen molt poc espai.

Garantia de màxima seguretat
PT es desmarca d’altres transports personals elèctrics en el pla de la seguretat per ser l’únic transport personal amb autoequilibrat redundant del mercat que garanteix la màxima seguretat d’estabilització i propulsió. Això vol dir que tots els seus sistemes funcionen per duplicat, reduint al mínim el risc d’accident per fallada mecànica, ja que en el cas d’una incidència, el sistema redundant activa una parada controlada amb total seguretat.

De la mateixa manera, és l’únic Transport Personal que compleix al 100% amb tots els termes de seguretat, qualitat i garantia certificada del mercat. Els seus equips, fabricats a EUA mitjançant la més avançada tecnologia, inclouen formació prèvia al lliurament i garantia en el servei postvenda, un requisit indispensable per a un ús correcte i amb total garantia de seguretat.

Mobilitat sostenible i silenciosa
Segway PT és 100% elèctric, silenciós i no emet emissions, de manera que són adequats per a recintes tancats, parcs públics i privats, hospitals, museus, establiments turístics, centres docents, centres comercials o qualsevol espai on es requereixi un sistema de transport per els cossos de seguretat sense emissions de CO2. A més, el seu tipus de pneumàtic no deixa empremta.

Personalitzable
Per a completar la seva oferta i adaptar-la a les necessitats del sector policial i de seguretat privada, els transports personals Segway PT es poden personalitzar amb tot tipus d’accessoris que optimitzen la seva funcionalitat, com maletins porta-documents, kits de maleta per ampliar la capacitat de càrrega, llums policials i avisadors acústics, retolació personalitzada per a cada cos de seguretat, entre d’altres.

Finançament flexible
I en darrer lloc, però no menys important, un altre valor afegit d’aquests equips són els grans avantatges de finançament que Segway España ofereix a ajuntaments i empreses: mitjançant Leasing ICO, per una petita quota mensual, poden disposar d’un equip que multiplicarà per quatre l’eficiència de les seves flotes de seguretat. A més, disposa d’una xarxa nacional de distribuïdors i servei tècnic post-venda professional, que inclou lliuraments personalitzats, formació del personal inclosa i disponibilitat immediata, amb una cobertura a tot el territori nacional.

Fitxa tècnica – Segway SE Patroller
Segway i2 SE Patroller
Dissenyat per a patrullatges intel·ligents

Segway i2 SE Patroller és la millor eina de treball per al patrullatge en àrees públiques, centres comercials, aeroports, aparcaments, centres de convencions, etc.

 • Pes: 47,7 kg
 • Pneumàtics: 47 cm
 • Dimensions: 47 cm x 62 cm (fons x ample)
 • Velocitat màxima: 20 km/h
 • Autonomia: Fins a 40 km
Segway x2 SE Patroller
Dissenyat per a qualsevol tipus de terreny

Segway x2 SE Patroller s’utilitza com a eina de treball per al patrullatge en terrenys irregulars, ja sigui pel camp, herba, sorra, …

 • Pes: 54 kg
 • Pneumàtics: 53 cm
 • Dimensions: 52 cm x 82 cm (fons x ample)
 • Velocitat màxima: 20 km/h
 • Autonomia: Hasta 35 km
Segway SE-3 Patroller
Accessibilitat, visibilitat i mobilitat

Segway SE-3 Patroller està creat per als serveis que requereixin un vehicle més robust i maniobrable, que requereixi major visibilitat amb evident presència de seguretat.

 • Mesures: 157 cm x 81 cm x 150 cm (llargx fons x ample)
 • Pes: 163 kg (sense bateria)
 • Bateria: Li ion, 1kwh (18 kg)
 • Autonomia: 35 km
 • Velocitat màxima: 25 km/h
 • Pes de l’usuari: mín. 45 kg i màx. 159 kg
 • Altura des del sòl: 25 cm
 • Temps de càrrega: 4 h
 • Frens de disc hidràulics a les tres rodes
 • Propulsió al puny dret

 

Fitxa tècnica – VOLTA Police

Experiència de conducció silenciosa i ecològica, sense distraccions sorolloses ni emissions a l’atmosfera *Velocitat màxima de 120 km/h i autonomia de 70-100 km/h

 

Dimensions
 • Pes: 135 kg
 • Distància entre eixos: 450 mm
 • Alçada seient: 805 mm
 • Roda: 110/70 R17 davantera i 150/60 R17 darrera
 • Diàmetre de disc: Ø285 mm davant i Ø 220 darrera
Bateria
 • Tipus: LIPO (Polímer de Liti)
 • Capacitat: 3 kWh o 4 kWh (depent de la versió)
 • Voltatge: 74 V (nominal)
 • Tempss de càrrega: 2 hores en una presa estàndard de 220 V
 • Vida útil: >2.000 cicles de càrrega completa
Motor
 • Tipus: DC Elèctrico
 • Potència màxima: 35 CV
 • Potència linial: 15 CV
 • Parell màximo: 67 Nm

 

Sobre Segway España

Segway España és la representant legal a Espanya de Segway Inc., amb seu a Bedford, Nou Hampshire, EE.UU., que actualment és el proveïdor líder mundial de transport personal elèctric. La seva xarxa internacional compta actualment amb més de 250 distribuïdors a 80 països.

 

Més información:
www.segway.es

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email