2021: 21a Municipalia, el centre de solucions per als ajuntaments

Municipalia es va crear l’any 1981 per establir un espai comú on poder compartir coneixements amb experts i administracions. En l’actualitat és la fira de referència en les àrees d’equipaments i serveis urbans municipals, medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions, la qual cosa fa de Municipalia la fira internacional líder del sector a l’Estat espanyol.

Municipalia obrirà les portes del 19 al 21 d’octubre de 2021, 3 dies en els quals es presentarà una completa àrea d’exposició amb la participació de companyies referents del sector, empreses innovadores i una gran varietat de jornades tècniques que ens aportaran solucions per optimitzar la gestió municipal, amb propostes pioneres i sostenibles per al progrés de les ciutats i la rendibilització de les inversions.

En el marc de la fira es realitzaran la 4a Missió Tècnica Latam “Solucions sostenibles per a la gestió de les nostres ciutats” i la 3a Europa & Mediterranean International Networking. Aquestes activitats reuniran autoritats municipals d’Amèrica Llatina i de la conca del Mediterrani —que busquen ampliar coneixements i opcions pràctiques a través d’un ampli ventall de tallers i networkings— amb directius i gestors d’empreses que busquen i ofereixen solucions en la gestió dels residus, aigua i sanejament, mobilitat urbana sostenible, energia i seguretat, per a aportar alternatives que contribueixin a la configuració de l’espai públic.

IMG_6570_carousel

Municipalia esdevé l’“hipermercat dels ajuntaments”, punt de trobada dels responsables d’administracions, tècnics municipals i empreses que es reuneixen per trobar solucions i eines noves, per millorar la gestió dels seus municipis i ciutats, l’espai públic i la qualitat de vida de les persones.

Print Friendly, PDF & Email