Networking amb 140 entrevistes entre autoritats internacionals i firmes expositores

En el marc de Municipàlia, organitzat per AMEC Urbis i Fira de lleida

Hi participen 8 representants d’Egipte, Marroc, Romania i 35 firmes expositores

Municipàlia acull avui unes 140 de reunions de treball entre representants de municipalitats i ajuntaments del nord d’Àfrica i de l’Est d’Europa i empreses expositores en el marc del networking organitzat per l’Associació Multisectorial d’Empreses (AMEC Urbis) i Fira de Lleida. Aquesta iniciativa aplega d’una banda 8 representants d’Egipte, Marroc, Romania i Tuníssia (directors generals de ministeris, directors executius i prescriptors) i de l’altra 35 firmes expositores del saló.

La trobada, estructurada en reunions de 20 minuts entre els delegats estrangers i els empresaris presents al certamen, té l’objectiu de donar a conèixer els serveis i equipaments per a la gestió municipal que s’ofereixen a Municipàlia i promoure contactes i operacions comercials. Els principals àmbits d’interès són els de residus urbans, tractament d’aigües i obra pública.

La responsable de Projectes d’AMEC, Sònia Fernández, ha explicat que en aquesta edició “s’ha ampliat el nombre de representants estrangers i la procedència, ja que n’hem incorporat de l’Est d’Europa”, i ha incidit en que “es tracta de càrrecs polítics i tècnics amb poder de decisió de compra”. Fernández ha afirmat que fins i tot “hem ampliat el nombre d’entrevistes previstes inicialment, ja que en visitar el saló hem detectat que alguna empresa en concret s’adapta a les necessitats específiques dels representants estrangers”.

La responsable de l’associació ha destacat també “l’interès que desperta Municipàlia en l’ámbit internacional, pel seu caràcter singular, ja que és l’únic saló de l’Estat d’aquest sector”.

La missió comercial International Mediterranean Networking, fruit de l’acord firmat enguany per AMEC Urbis i Fira de Lleida, potencia la internacionalització de Municipàlia afavorint els contactes comercials en el marc de saló i aportant a les empreses expositores un mecanisme per obrir nous mercats a l’estranger.

AMEC Urbis, que enguany celebra el 50è aniversari, és una associació multisectorial d’empreses d’àmbit estatal –representa unes 350 firmes, de les quals 30 estan vinculades als sectors d’equipaments i serveis municipals–, principalment mitjanes empreses industrials, que té per objectiu la promoció del comerç exterior de les seves empreses associades, com també el suport a la seva internacionalització i la seva innovació per mitjà de serveis i activitats en totes les seves fases de constitució.

L’entitat ha esdevingut partner de Fira de Lleida amb l’objectiu d’atreure visitants internacionals, a més d’actuar com el seu representant internacional.

Print Friendly, PDF & Email