L’estalvi energètic, un dels eixos temàtics de Municipàlia 2013

El Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals se celebrarà del 22 al 25 d’octubre en el recinte de Fira de Lleida amb la previsió de superar els 300 expositors 

 

La 17a edició de Municipàlia (Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals) tindrà lloc del 22 al 25 d’octubre en el recinte de Fira de Lleida amb la previsió de superar els 300 expositors i d’assolir un ampli ventall d’activitats professionals centrats en l’àmbit municipalista. Entre els eixos temàtics de l’oferta expositiva i de les jornades tècniques que se celebraran enguany en el marc del saló, destaca l’estalvi i l’eficiència energètica en la gestió del municipis.

MU2011-Ambient-1

A més de l’àmplia àrea d’exposició centrada en els equipaments i en els serveis per a les ciutats, Municipàlia acollirà una cinquantena d’activitats paral·leles entre jornades tècniques, presentacions, demostracions pràctiques, reunions i assemblees professionals.

 

Els sectors representats a Municipàlia són el clavegueram, drenatge de sòls i xarxes d’aigua; automoció i transport; extinció i prevenció d’incendis; enllumenat de la via pública; tecnologies de la informació; instal·lacions esportives i d’oci; neteja municipal; medi ambient; mobiliari urbà; necròpolis; obres públiques; parcs i jardins; prestacions de serveis; revistes tècniques i publicacions; seguretat i vigilància; senyalització i seguretat de la xarxa viària, i tractament d’aigües, llots residuals, residus sòlids urbans i industrials.

 

El saló biennal Municipàlia s’ha consolidat com la segona manifestació firal del sector més important d’Europa, per darrere del Salon des Maires et des collectivites locales (Saló dels Alcaldes i les administracions locals) de París.

 

La darrera edició de Municipàlia, celebrada l’any 2011, va aplegar 325 expositors i 22.000 visitants professionals d’arreu de l’Estat espanyol i de diversos països europeus, i va ser el marc de 49 activitats professionals.

Print Friendly, PDF & Email