Happy Rocks: lloguer de rocòdroms mòbils amb monitors

Una iniciativa de l’empresa Happyludic que permet que els nens i nenes de totes les poblacions de Catalunya s’iniciïn en l’escalada esportiva tipus “boulder”.

 

Sempre pioners en oferir productes vinculats al món del lleure en l’àmbit urbà, Happyludic presenta a Municipalia aquest nou servei que actualment és tendència a molts països d’Europa.

Es tracta d’una atracció esportiva pensada per introduir l’escalada en tots els esdeveniments que s’organitzen als pobles i ciutats a través del lloguer de rocòdroms mòbils. Amb una superfície d’escalada de 40 m², 5 metres d’amplada i 3,2 metres d’alçada, els rocòdroms Happy Rocks asseguren esport i diversió.

Màxima seguretat
És una escalada totalment segura. El rocòdrom està envoltat de matalassos i no és necessari assegurar a l’escalador amb cordes ni arnesos. El lloguer inclou assegurança de responsabilitat civil.

Usuaris a partir de 5 anys
Poden escalar-hi nens i nenes a partir de 5 anys que portin els mitjons adequats. Permet l’escalada simultània de 8 persones alhora.

Monitors especialitzats
El lloguer inclou el monitoratge d’especialistes en escalada que ensenyen les tècniques bàsiques d’aquest esport i controlen els avenços dels petits escaladors. Els monitors s’ocupen del desplaçament del rocòdrom i del seu muntatge.

Espais on s’ubica
Per les seves dimensions, el rocòdrom permet l’escalada en espais interiors o exteriors de festes majors, esdeveniments populars, càmpings, escoles, cases de colònies, fires d’artesania, piscines amb accés de furgonetes fins a l’aigua.

Lloguer per 1, 2, 3 dies o més
El preu per un dia de lloguer (8 hores) pot incloure suplement de nit per piscines. Cal fer les reserves amb 15 dies mínim d’antelació. Consulteu preus especials per 2, 3 dies o més contactant amb Happyludic a través del correu comercial@happyludic.com o bé trucant al 902 555 910.

Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

 

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email