Grau Màquinaria presenta tractors elèctrics de baix consum per dur a terme serveis municipals

Grau Maquinària i Servei Integral presenta a la 16ª edició de Municipàlia els vehicles elèctrics Urbaplus per dur a terme els serveis municipals amb un consum inferior a 2 euros al dia i obtenir un baix cost d’explotació amb una despesa menor. Els tractors elèctrics es carreguen a un endoll de 220 V, tenen una autonomia de fins a 100 km i una capacitat de fins a 2.100 kg.

 

Els tractors Urbaplus, que es complementen amb els semiremolcs Urbaclic, poden fer tot tipus de serveis com ara l’eliminació de xiclets dels paviments, l’eliminació de grafits, la desinfecció de zones brutes, la recollida de residus, vidre i bosses, la substitució de soterrats, el baldeifg de carrers, treballs de jardineria, etc.

 

La tractora elèctrica Urbaplus té una caixa plegable, que permet que la meitat del darrera quedi lliure amb la cinquena roda a la vista per tal de facilitar la connexió de qualsevol semiremolc Urbaclic. L’altra mitja caixa es pot utilitzar com a plataforma de diferents equips, com per exemple una bomba d’alta pressió d’aigua, un furgó amb persianes, etc. Amb la caixa desplegada, la tractora s’utilitza per al transport de qualsevol tipus de materials. A més, amb un comandament s’aconsegueix que el bolquet s’aixequi lateralment, fet que permet que la descàrrega sigui molt més ràpida i es pugui buidar el material en subterranis o llocs amb sostres de poca alçada.

 

Print Friendly, PDF & Email