CA   |   ES
 

Vull exposar

La 21a edició de Municipàlia, que se celebra de l'19 a el 21 d'octubre de 2021, es converteix en el punt de trobada més important i esperat per al sector municipal, amb una gran aèria d'exposició, jornades, missions internacionals i espais de networking. La fira és un espai d'impuls per a les empreses que aporten solucions per a la gestió municipal i un espai per a professionals de sector que busquen solucions als reptes actuals i crear ciutats més sostenibes, eficients, innovadores, segures i humanes.

Raons per exposar

1 / Municipàlia és una plataforma biennal única que concentra en 3 dies l'oportunitat de mostrar les novetats de el sector de manera directa i efectiva, generar oportunitats, contactar amb responsables d'administracions, tècnics municipals i empreses de gestió municipal 2 / Serà una experiència que permetrà fer servir les millors eines per augmentar l'abast i potenciar la presència de la marca, generant noves oportunitats abans i després de la fira. 3 / Compta amb totes les teconolgía, intel·ligència artificial i mesures Covidless, garantint la seguretat de visitants i expositors. Si vols saber més, t'ho expliquem 4 / Durant la fira es realitzen jornades, congressos, trobades i fòrums amb associacions, entitats municipals, institucions i empreses per compartir experiències, reptes i solucions.

5 / Es realitzaran la 4a Missió Tècnica Latam "Solucions sostenibles per a la gestió de les nostres ciutats". Aquesta activitat reunirà autoritats municipals d'Amèrica Llatina directius i gestors d'empreses que busquen i ofereixen solucions en la gestió dels residus, aigua i sanejament, mobilitat urbana sostenible, energia i seguretat, per aportar alternatives que contribueixin a la configuració de l'espai públic. 6 / Aprofitant sinergies, es celebra al mateix marc la 5a edició de Innocamping, Fira d'equipaments i serveis per a càmpings i allotjaments turístics que suma i potència la trobada de visitants professionals de el sector privat. Sectors representats: Governança i economia - TIC - Medi Ambient - Mobiliari urbà i enllumenat públic -Gestió de residus -Instal·lacions esportives i d'oci- Parcs i jardins - Obres públiques - Senyalització i seguretat de la xarxa viària - Urbanisme - Mobilitat - Neteja municipal - salut pública i higiene - Seguretat i vigilància- Gestió de l'aigua - Necrópolis- Serveis municipals

Què necessito per exposar?

1 / Elabora el teu pressupost: Pots elaborar el teu pressupost sense compromís 2 / Serveis fira: Consulta els diferents tipus d'estand per la teva participació 3 / Per a participar com a expositor a Municipalia, emplena la sol·licitud de participació i reenvia-la emplenada a vbarrull@firadelleida.com.

Qualsevol dubte pots contactar amb el departament comercial de Fira de Lleida: Sra. Verònica Barrull
Tel. 973 70 50 13 - 619 92 95 01
vbarrull@firadelleida.com

Els expositors de Municipàlia tenen la possibilitat de realitzar presentacions o jornades tècniques sense càrrec addicional. Pot demanar informació a l'departament de jornades tècniques de Fira de Lleida: Sra. Irene Pineda
Tel. 973 70 50 06
ipineda@firadelleida.com
Lloc: Recinte firal de Lleida Dates: 19 a el 21 d'octubre de 2021 Horari: 10 a 19 h. Edició: 21.aPeriodicidad: Biennal (anys imparells) a Tipus de visitant: Professionals (entrada gratuïta amb acreditació)