El saló Municipàlia de Lleida estrena imatge

La 15a edició del Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals ha iniciat la seva promoció amb una nova imatge que representa una ciutat feta a base d’alguns dels elements que configuren el paisatge urbà.

El muntatge, obra de l’empresa de disseny LaGràfica, mostra set torres en forma d’edificis formades per elements com semàfors, fanals, arbres i jardineres, papereres i contenidors, senyals, jocs infantils, bancs, cabines telefòniques, etc.

Cal recordar que la 15a edició de Municipàlia tindrà lloc del 20 al 23 d’octubre de 2009 al recinte firal de Lleida. La nova imatge recull doncs alguns dels equipaments que es poden trobar a Municipàlia, i el conjunt d’elements configuren alhora una mena d’skyline d’una ciutat. Els creadors de la imatge han optat per una proposta molt conceptual i formalmente atractiva pel seu variat cromatisme.

Tot i que la propera edició de Municipàlia tindrà lloc l’any vinent, Fira de Lleida ha iniciat la promoció del saló aquest mes de juny amb una acció a la Setmana Internacional de l’Urbanisme i del Medi Ambient, Tem-Tecma. La institució firal lleidatana ha disposat d’un estand destinat a donar a conèixer Municipàlia i a captar expositors i visitants entre les empreses i professionals presents a la fira madrilenya.

 

Print Friendly, PDF & Email