CA   |   ES
 

Covidless

Cuidem la salut de les persones en els nostres esdeveniments per garantir l'assistència amb el protocol de seguretat i prevenció

 
Garantim la
prevenció de contagis
de COVID-19
L'epidèmia de COVID-19 s'ha produït un gran impacte que ha requerit l'adopció d'importants mesures de contenció, individuals i col·lectives.

La Fira de Lleida enfoca l'atenció i responsabilitat en proporcionar un marc de prevenció per oferir un ambient saludable i entretingut que asseguri la precaució de la malaltia, controlant el compliment de les mesures sanitàries entre els assistents a les activitats de l'establiment.

Protocol per assegurar els teus esdeveniments

A la Fira de Lleida hem dissenyat un pla de riscos per prevenir els contagis a través d'un sistema d'Intel·ligència Artificial en aliança amb AI.Just, agència líder espanyola en el desenvolupament de solucions intel·ligents i avançades.

Amb l'objectiu d'oferir una experiència completa, segura als assistents, expositors i clients, la Fira de Lleida s'ha compromès a desenvolupar un nou canal digital d'interacció que fomenta la connexió entre l'ecosistema en línia i offiline, que proporciona accés directe i major visibilitat a un nou mercat.

Detecció de l'ús de mascaretes

La Fira de Lleida ha implementat un sistema automatitzat de vídeo que detecta l'ús i incompliment de les mascaretes per individu amb tecnologia avançada que reconèixer la mascareta i reacciona davant comportaments sospitosos.

Impuls a l'Higiene de mans

En els espais de la Fira de Lleida s'han desplegat punts d'higienització amb dispensadors de gel hidroalcohólico per tot el recinte.

Control de distància i aforament

A través de les càmeres intel·ligents instal·lades als espais, es calcula de forma automàtica l'espai entre les persones per detectar agrupaments i alertar incompliments dels 2 metres de distància.

Monitorització de temperatura

Per controlar la temperatura de les persones, comptem amb càmeres termogràfiques que mesuren la temperatura corporal de les persones amb gran velocitat d'escaneig i notifiquen sobre simptomatologies que poden ser de risc.

Per què assistir la Fira de Lleida
La Fira de Lleida és l'exposició més influent a Lleida pel que fa a l'organització i gestió d'esdeveniments. Amb 8 segles d'història, 12.750 m2 de superfície coberta, cada any rep a milions de persones que s'enfoquen a omplir de vida la ciutat mentre impulsen la seva activitat econòmica. És el lloc on es fan connexions notables entre tots els sectors sota el mateix sostre.