bcSistemas aposta a fons pels Ajuntaments

Municipàlia 2011 serà l’aparador de les seves noves solucions

Presenta solucions tecnològiques al servei de l’estalvi i de l’eficiència municipal

bcSistemas, integrador 100% espanyol, amb àmplia trajectòria en la prestació de serveis professionals IT per a la millora dels processos de negoci, es va marcar fa deu anys el repte de posar la tecnologia a disposició de l’eficàcia i estalvi municipal. Ara vol presentar a municipis i administracions públiques els seus resultats, traduïts en casos d’èxit i compartir la seva recent introducció en el mercat de l’eficiència energètica municipal de forma integrada.

 

En paraules de José Antonio Illarregui, director general de bcSistemas, “Pensem que més que mai cal estar al costat de l’administració més propera a tots nosaltres, els ajuntaments. Durant molts anys, inclosa l’etapa de bonança econòmica, la nostra màxima ha estat -estalviar augmentant prestacions-. Entenem que avui més que mai, aquesta línia continua sent vàlida i que la nostra obligació és treballar colze a colze amb els Governs Municipals per posar la Tecnologia, de manera efectiva, al servei dels seus grans reptes actuals.

 

bcSistemas es posiciona dins l’eficiència municipal mitjançant la reducció de despeses en els capítols de Comunicacions i Energia, l’augment d’ingressos per Major Control, l’Augment d’Eficàcia del Treball Municipal mitjançant l’ús de Noves Eines i Processos, la Millora de l’Atenció i Comunicació envers els Ciutadans, la millora de la Seguretat i l’Accés a noves tecnologies en zones. Tot això mitjançant la tecnologia més avançada i totalment provada.

 

La metodologia que aquesta empresa espanyola especialitzada en tecnologies de la informació va a utilitzar per afavorir l’eficiència energètica i, sempre en col·laboració amb els tècnics municipals, és l’estudi i auditoria (total o parcial) i disseny de solucions globals, és a dir, plans a llarg, mitjà i curt termini, solució tècnica final i migració. Dins de l’abast dels serveis de bcSistemas es troba també l’estudi i avaluació d’alternatives econòmiques per al desplegament de les solucions.

 

Serveis d’enginyeria IT per als ajuntaments

A curt termini, bcSistemas oferirà tres tipus de servei: enginyeria, projectes clau en mà que inclouen direcció d’obra i venda d’instal·lacions i manteniments 24×7 sota SLA (acords de nivell de servei).

 

L’enginyeria de bcSistemas dissenya solucions de forma segura i rendible, aportant la fiabilitat del tipus “carrier class” que un municipi precisa, amb un retorn d’inversió que abasta des dels costos d’implantació i operació fins l’estabilitat i durada de les tecnologies i fabricants seleccionats.

 

“Dissenyem pensant que la solució ha de funcionar i ser mantinguda de forma estable i rendible durant anys”, recalca Illarregui.

 

Les tecnologies amb les quals treballa bcSistemas des de fa més de deu anys i que a partir d’ara la companyia integrarà en projectes d’eficiència energètica són les següents: xarxes multiservei IP, xarxes ràdio accés, cartelleria digital, telefonia i comunicacions IP, videovigilància i control de trànsit.

 

Sobre bcSistemas

Des de 1990 l’equip humà de bcSistemas ha centrat la seva activitat en donar solucions de comunicació empresarial. Actualment la companyia compta amb una plantilla en creixement de 95 persones i ha tancat l’exercici 2010 amb una facturació de 17 milions d’euros.

 

bcSistemas amb oficines pròpies a tot Espanya, cobreix tot el cicle de vida d’un projecte. Des de la tasca d’anàlisi de problemes i proposta de solucions, fins al manteniment sota contractes SLA 24×365 dels sistemes, passant pel desplegament, formació i posada en marxa d’aquestes solucions.

www.bcsistemas.es

 

MU2011-bcsistemasnews

 

Print Friendly, PDF & Email