CA   |   ES
 

Notícies

Sorigué presenta les seves solucions sostenibles per a la ciutat a Municipàlia 2021

  • En aquesta edició, Sorigué presenta un programa de conferències que reuneix veus referents del sector per debatre entorn de les ciutats sostenibles, l’economia circular i la innovació urbana.
  • La ponència que inaugura el cicle de conferències està a càrrec de Vicente Guallart, arquitecte i fundador del IAAC, sota el títol: “La ciutat d’emissions zero: el nou paradigma europeu”.
  • Sorigué compta amb un estand exterior dedicat a les demostracions de les seves solucions asfàltiques i paviments sostenibles. En aquesta ocasió, també presenta el seu paviment fotovoltaic i les solucions de manteniment de xarxes de sanejament del seu servei Hidrojet.
  • La presència de Sorigué a Municipàlia posa en valor la seva experiència en els serveis a la ciutat sota criteris de sostenibilitat i eficiència. El grup ha consolidat un model de negoci responsable que aborda el creixement des de la generació de coneixement, a través de la innovació i la digitalització, i el compromís mediambiental i social.

Lleida, 18 d’octubre 2021 – El grup empresarial Sorigué torna a participar a una nova edició de Municipàlia, la fira internacional d’equipaments i serveis municipals, que es desenvolupa del 19 al 21 d’octubre a la Fira de Lleida, amb un estand interior al pavelló 3, al número 370, i un estand exterior, a l’espai E63.

La presència de Sorigué a Municipàlia busca posar en valor l’experiència de la companyia en els serveis a la ciutat sota criteris de sostenibilitat i eficiència. Mitjançant els seus diferents plans estratègics, el grup ha consolidat un model de negoci responsable que aborda el creixement des de la generació de coneixement, a través de la innovació i la digitalització, i el compromís mediambiental i social.

El grup ha organitzat per a les tres jornades del saló un programa de conferències per compartir el seu coneixement. Les ponències estan a càrrec de diversos especialistes, tant externs com professionals del grup. Les conferències giren entorn de tres eixos principals: ciutats sostenibles, economia circular i innovació urbana, i aborden temes com la natura i la biodiversitat urbana, solucions sostenibles en paviments i les noves pràctiques en la gestió de residus.

Més informació