CA   |   ES
 

Notícies

iDISC, empresa experta en desenvolupament web, traducció professional i ciberseguretat per a l’Administració Pública, un any més a Municipàlia

iDISC exposa de nou a Municipàlia, la fira dels serveis i equipaments per a l’Administració Pública.

L’empresa internacional catalana, coneguda per la seva especialització en desenvolupament web i app, combinat amb traducció multilingüe per a l’Administració Pública, presentarà les seves solucions, que integren a més serveis de ciberseguretat i que ja han estat adoptades per nombroses administracions, empreses i entitats de tot l’àmbit nacional.

Entre els seus últims projectes públics, destaquen els del sector turístic, com el lloc web de Turisme de Palma de Mallorca, destinació amb una tradicional projecció internacional, o el portal de Turisme de Sitges, referència de l’art i el dinamisme a la costa catalana. Llocs amb encant que ara compten amb un aparador en un entorn web a l’altura de la seva atractiva oferta.

A aquests projectes s’afegeixen portals institucionals per a municipis com Olot, Martorell Manlleu o Collbató. Tots ells han millorat la seva navegabilitat i la seva seguretat, a més de comptar amb una plataforma de gestió multilingüe que els permet actualitzar de forma fàcil els seus continguts en qualsevol idioma.

Si necessites una solució integral per comunicar-te amb els teus conciutadans, vols atraure més visitants al teu poble o ciutat, o mantenir protegides les teves dades, iDISC pot ajudar-te. Visita aquesta empresa professional de la comunicació en línia a l’estand 3005 del pavelló 3.

Sobre iDISC:

iDISC Information Technologies és una empresa amb més de 30 anys d’experiència en el desenvolupament, la publicació i el manteniment d’aplicacions web, apps i solucions de programari. També ofereix serveis de traducció de continguts integrats amb les plataformes de publicació, especialitat en la qual és líder al mercat. A més, compta amb un equip d’experts en ciberseguretat que assessoren en la implantació de solucions de protecció de dades a la mida de cada empresa.

iDISC compta amb les certificacions ISO-9001, ISO-17100 i ISO-27001, que avalen la capacitat de proporcionar productes i serveis que satisfan els requisits de qualitat i seguretat marcats pels seus clients.

Web: https://www.idisc.com

Twitter: https://twitter.com/iDISCit

Facebook: https://www.facebook.com/idiscit/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/idisc-information-technologies/