CA   |   ES
 

Notícies

Sorigué busca valorar la seva experiència amb els serveis de la ciutat sota criteris de sostenibilitat i eficiència.

En aquesta nova edició de Municipàlia, Sorigué busca valorar la seva experiència en els serveis a la ciutat sota criteris de sostenibilitat i eficiència. El grup ha consolidat un model de negoci responsable que aborda el creixement des de la generació de coneixement, a través de la innovació, la digitalització i el compromís mediambiental i social.

Durant el saló, el grup empresarial presenta una sèrie de conferències on reuneix referents del sector per debatre al voltant de les ciutats sostenibles, l’economia circular i la innovació urbana. Aquest cicle serà inaugurat per Vicente Guallart, arquitecte i fundador de l’IAAC, sota el títol: “La ciutat d’emissions zero: el nou paradigma europeu”.

En el seu estand exterior Sorigué realitzarà demostracions d’alguns dels seus productes més innovadors en solucions asfàltiques i paviments. Alguns d’aquests productes són: Calcel H20, barreja asfàltica d’alt rendiment per a reparacions en vies públiques; Calcel Rob, paviment drenant i decoratiu per a escocells; sistemes Firflex i Firbond, paviments de disseny amb altes prestacions per a l’acabat de superfícies asfàltiques. També, es faran demostracions de neteja i inspecció intel·ligent de clavegueram, servei implementat per la seva marca Hidrojet.