CA   |   ES
 

Notícies

TECNOL Urban: la marca que aposta per equipar les ciutats de forma sostenible

TECNOL Urban té la missió d’equipar ciutats i empreses amb materials de qualitat i de disseny potenciant aquells que respecten el nostre entorn, oferint solucions per a qualsevol mena de projecte de mobiliari urbà. Tecnol Urban forma part del grup industrial TECNOL, un grup amb més de 25 anys d’experiència en el sector.

Tecnol secunda activament l’Agenda 2030, amb els seus Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) del Pacte Mundial de les Nacions Unides de l’ONU. Aquest pacte persegueix la igualtat entre les persones, la protecció del planeta i assegura la prosperitat. La marca TECNOL Urban, reflecteix sobretot dos dels punts que componen l’Agenda 2030, que són: apostar per energies assequibles i no contaminants (punt 7) i ciutats i comunitats sostenibles (punt 11). Un exemple és la il·luminació solar de càrrega mitjançant plaques solars, el mobiliari urbà sense manteniment fet amb materials reciclats, reductors de velocitat fabricats amb cautxú reciclable, etc. També forma part del European Clean Hydrogen Alliance que persegueix la producció d’hidrogen renovable i baix en carboni.

La il·luminació solar no requereix manteniment, ni connexió a la línia elèctrica, això és un punt imprescindible per a la lluita contra el canvi climàtic. A més, aquest tipus d’il·luminació sostenible combat la pujada del preu de la llum, i fins i tot els costos d’instal·lació de la xarxa elèctrica.

TECNOL Urban assistirà un any més a la fira Municipalia de Lleida per a poder ensenyar tots els seus productes actuals i un avanç de totes les novetats per a enguany i el següent. Ens veiem del 19 al 21 d’octubre!

 

Web: https://tecnol.es/shop/tecnol-urban/es

Instagram: https://www.instagram.com/tecnolurban/

Twitter: https://twitter.com/tq_tecnol?lang=es

Linkedin: https://es.linkedin.com/company/tq-tecnol-s-a-u