CA   |   ES
 

Notícies

Ros Roca presentarà en aquesta nova edició de Municipalia 3 importants novetats:

El nou recol·lector de càrrega posterior Speedline SLM que uneix el coneixement i experiència de Terberg en elevadors de contenidors i la de Ros Roca en fabricació de caixes compactadores. El SLM incorpora dues solucions patentades, inclòs un sistema que permet un control més precís de la posició de retorn del contenidor a terra, així com una manipulació d’aquest molt més amable. El eficient sistema hidràulic completament renovat que forma part de l’Speedline SLM compleix les expectatives: combina una excel·lent velocitat de cicle de compactació, una tremuja de gran volum i una funció perfeccionada de compactació en marxa, tot això per a una millora directa dels costos operatius.

 

El nou contenidor de càrrega lateral ICON amb cobertes frontals són un espai perfecte per informar i comunicar a una altura i posició ergonòmicament correcta. Un pedal antilliscant amb 6 posicions de muntatge i maneta ergonòmica.

A més, ofereix un ampli camp visual als vianants i és l’únic contenidor amb dues zones protegides i aïllades dels residus i líquids amb fàcil accés pels costats de la tapa per poder instal·lar tots els sistemes electrònics d’una forma segura, pràctica i en una posició òptima des del punt de vista ergonòmic. De manera opcional té la possibilitat d’instal·lar el tancament ACL integrat a l’contenidor que es situa al lateral d’aquest, el que impossibilita el contacte amb el residu i amb l’usuari.

 

I finalment, la nova escombradora elèctrica CityCat V20e ofereix una reducció de les emissions de soroll, un baix consum d’aigua gràcies a un sistema de recirculació i una elevada supressió de la pols. A més, amb l’escombradora CityCat V20e, versió totalment elèctrica, es pot tenir zero emissions i uns nivells de soroll més baixos.