CA   |   ES
 

Notícies

HGH presentarà una nova versió de suports més sofisticats i elegants a Municipalia

Herminio González e Hijos (HGH), és una empresa familiar fundada en 1987. Som líders en la fabricació de bàculs i columnes d’enllumenat públic, amb representació tant en el mercat nacional com en els principals mercats internacionals.

El nostre procés productiu és respectuós amb el medi ambient i comptem amb el certificat ISO 14001 i Petjada de Carboni.

A HGH mantenim un compromís ferm d’enfocament al client, estudiant cada sol·licitud i donant una resposta adaptada a les seves necessitats concretes, tenint com a premissa no ser únicament un proveïdor de materials per la il·luminació, sinó d’oferir SOLUCIONS INTEGRALS, combinant enginyeria, logística, assessorament, capacitació i gestió comercial, oferint un catàleg que inclou més de 90 models.

Comptem amb la nostra pròpia planta de galvanització, la qual cosa ens permet dotar al producte d’un alt tractament de protecció anticorrosiu, utilitzant zinc d’una puresa de 99,99% sense additius, augmentant la seva qualitat i durabilitat.

Per a respondre els reptes derivats del nostre fort creixement a nivell nacional i internacional, HGH compta amb tecnologies i maquinària d’última generació, la qual cosa ens permet continuar estan a l’avantguarda de la fabricació de suports per a enllumenat públic.

En aquesta nova edició de Municipalia, volem presentar als nostres clients (empreses instal·ladores, enginyers, arquitectes i organismes oficials) una nova versió de suports més sofisticats i elegants.

Els nostres nous dissenys, Buenavista i Pobeda, estan fabricats amb un format de material diferent, utilitzant diferents formes i conicitats, amb l’objectiu d’aconseguir realçar les columnes, d’aquesta manera poder oferir un impacte visual més atractiu.

Vingui a visitar-nos a l’estand núm. 212 del pavelló 2

 

Poden contactar-nos a través de:

Web: https://www.herminiogonzalez.es

Mail: comercial@herminiogonzalez.es

Telèfon: (+34) 918 501 893