CA   |   ES
 

Notícies

Upandbike és una xarxa modular de pàrquings elevats, automatitzats, intel·ligents i segurs per a bicicletes.

Upandbike és una xarxa modular de pàrquings elevats, automatitzats, intel·ligents i segurs per a bicicletes.

Neix a iclotet, una empresa que compta amb una contrastada experiència que ens avala com a una organització referent en l’àmbit de la gestió de processos automatitzats d’emmagatzematge i transport de producte.

Amb una filosofia basada en la sostenibilitat, la qualitat i l’experiència, es promou un model empresarial que busca detectar i anticipar-se a les noves necessitats que reclama la societat.

És per això, que iclotet crea un nou equip de desenvolupament de producte format pels millors enginyers de la casa i en el qual, a més, participen arquitectes especialistes en urbanisme. Aquest equip crea un nou producte en l’àmbit de la mobilitat individual sostenible, diversificant així els mercats d’actuació.

Upandbike permet l’optimització de l’espai urbà per a facilitar la mobilitat individual i fer-la més sostenible. És una solució innovadora i segura que pretén adaptar-se al que el futur reclama: sostenibilitat, ordenament urbà i incentivació de l’ús de la bicicleta.

La implementació d’upandbike a la teva ciutat comporta no només els avantatges que hem esmentat anteriorment, sinó també:

  • Alliberació de l’espai de la via pública: usos alternatius de la superfície urbana que queda per sota del pàrquing com, per exemple: estació de bus, el pas del carril bici, un quiosc, punt de recàrrega de cotxes elèctrics…
  • Reducció del vandalisme.
  • Door2Door: Nova xarxa de transport individual i sostenible.
  • Diferenciació Smart vs. Altres municipis.
  • Atractiu a la vista.
  • Monitorització de dades relacionades.
  • Descontaminació passiva de la ciutat gràcies al revolucionari tractament fotocatalític.
  • Possibilitat de tractament energètic sostenible: instal·lació de plaques solars.

A més, oferim la possibilitat de personalització del disseny i és un projecte subvencionable per fons Europeus.

T’agradaria que la teva ciutat es converteixi en un referent de la mobilitat sostenible i responsable amb el medi ambient? Posa’t en contacte amb nosaltres, serà un plaer presentar-te el nostre producte amb més detall i fer un estudi personalitzat de la teva ciutat per oferir-te la millor solució! Pots enviar-nos un correu a info@iclotet.com o trucar-nos al 973 600 373.

 

Pàgina web: www.upandbike.com

Instagram: iclotet_

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/upandbike