BENITO URBAN presentarà els nous productes dissenyats pels prestigiosos dissenyadors Eugeni Quitllet, Ramón Úbeda, Otto Canalda i Javier Mariscal

L’empresa BENITO URBAN, líder i referent en solucions i productes per a l’entorn urbà, presentarà en exclusiva les seves últimes novetats en cadascuna de les seves quatre gammes de producte: Mobiliari Urbà, Jocs Infantils, Enllumenat Públic i Tapes i Reixes a la fira biennal Municipàlia de Lleida.

 

Les novetats de la firma per a la mostra estaran a l’estand 140, ubicat a l’interior del Pavelló 1.

 

En Mobiliari Urbà, i de la mà del dissenyador internacional Eugeni Quitllet, mà dreta durant deu anys de Philippe Starck, es presentarà una família de bancs i papereres que combinen a la perfecció funcionalitat, ergonomia i disseny. Eugeni i l’equip de BENITO URBAN han treballat curosament per trobar l’equilibri perfecte per aquesta família plena de personalitat i disseny a un preu assequible.

 

Pel que fa a l’Enllumenat Públic es presentarà la família de lluminàries ESSENTIALS dissenyada per Ramón Úbeda i Otto Calanda, formada per un total de 6 models nous basats en tecnologia LED. La nova família, amb un disseny bàsic de línies simples i elegants, ha estat concebuda per a totes les aplicacions d’Enllumenat Públic que es poden trobar en un espai urbà.

 

Així mateix, es presentarà la lluminària ELIUM que combina perfectament la funcionalitat i el disseny a uns preus molt ajustats. La lluminària ELIUM es comercialitza en dues dimensions: ELIUM S fins a  71W i ELIUM M fins a 150W.

 

MU2015-BenitoUrban-Foto-2

 

En Tapes i Reixes l’equip de BENITO URBAN ha anat un pas més enllà de la pròpia funcionalitat i presenta un nou disseny. Per primera vegada en aquest segment, un fabricant aplica disseny a les seves tapes amb la finalitat d’enmbellir els espais. El nou disseny, d’inspiració clàssica, modernitza els espais. El disseny s’ha aplicat en la renovació de la línia d’Hidràuliques D400 proporcionant un toc de modernitat sense oblidar la part més important que és la garantia de funcionament i el compliment de la norma UNE EN-124.

 

Per acabar, i no menys important, ens trobarem amb la nova família de Jocs Infantils. BENITO URBAN ha comptat en aquesta ocasió amb la col·laboració especial del dissenyador Javier Mariscal. El polifacètic autor ha dotat del seu toc distintiu a un total de 6 molles i un gronxador. Segell 100% Mariscal.

 

Uns treballs realment fantàstics que no et pots perdre.

 

Per més informació:
www.benito.com
http://www.benito.com/es/alumbrado_publico/luminarias/Luminaria_Elium_LED–ILLI.html
Tel. +34 93 852 1000


Informació facilitada per l’empresa expositora.

 

 

Print Friendly, PDF & Email