Becquel Energia confirma la presència a Municipalia la setmana entrant. Aquesta fira se celebra els pròxims dies 22,23 i 24 d’octubre al recinte de la Fira de Lleida.

Aquesta nova edició de Municipalia podrem veure les últimes solucions sostenibles que disposem a Becquel Energia. A la nova edició de la Fira de Lleida portem una de les últimes solucions basades amb energia solar fotovoltaica.


La solució es tracta d’una instal·lació de plaques solars, inversor solar, bateries per guardar l’energia generada i un carregador de vehicles elèctrics de la marca Wallbox conjuntament amb un vehicle
elèctric per comprovar com funciona el sistema i al mateix moment promocionar les instal·lacions de plaques solars a qualsevol ubicació.


Ens podreu trobar al pavelló quatre, conjuntament amb Global Lleida i també al passadís entre els dos pavellons amb la nostra solució energètica i basada en la sostenibilitat.


A Becquel Energia oferim el primer contacte sense cap cost. Oferim estudis i pressupost sense cap cost i compromís. A més, responem tots els dubtes sense amagar res.

Som un equip jove i treballador que s’encarrega de tot el procés. Des dels inicis amb l’assessorament fins a la legalització del projecte (sense oblidar la instal·lació de les plaques solars).


Si voleu, podeu provar la calculadora solar que disposem al web i la qual et permet calcular el cost aproximat de la teva instal·lació i descarregar l’estudi sense cap cost.

A més, habilitem el correu becquel@becquel.com per rebre qualsevol consulta o petició d’estudi personalitzat amb l’únic requeriment d’una factura de la llum (el més actual possible).

Print Friendly, PDF & Email