bcSistemas renova la seva aposta per l’eficiència a Municipàlia 2013

Focalitza els seus esforços en el desenvolupament i implementació solucions tecnològiques basades en l’estalvi en els ajuntaments d’Espanya més innovadors

 

bcSistemas , integrador 100% espanyol , amb àmplia trajectòria en la prestació de serveis professionals IT per a la millora dels processos de negoci , ha adaptat les seves eines i processos tecnològics per tal d’adaptar-se als nous requeriments d’eficàcia i estalvi municipal dels ajuntaments més innovadors . Així, en la nova edició de Municipàlia 2013, que tindrà lloc del 22 al 25 d’octubre a Lleida, presentarà a municipis i administracions públiques les seves novetats en solucions per a la reducció de despeses en Comunicacions i Energia, per l’augment d’ingressos per major control i finalment, per a la millora de l’atenció als ciutadans.

MU2013-BCSISTEMAS-1

En paraules de José Antonio Illarregui, director general de bcSistemas, “Estem centrant els nostres esforços en els ajuntaments oferint solucions que permeten estalviar augmentant prestacions. Aquesta és la nostra línia de treball des de fa més de deu anys i avui més que mai veiem la necessitat de posar la Tecnologia al servei municipal”.

 

La metodologia que bcSistemas utilitza per afavorir l’eficiència energètica i, sempre en col·laboració amb els tècnics municipals, és l’estudi i auditoria (total o parcial) i el disseny de solucions globals, és a dir, plans a llarg, mitjà i curt termini, solució tècnica final i migració. Dins de l’abast dels serveis de bcSistemas es troba també l’estudi i l’avaluació d’alternatives econòmiques per al desplegament de les solucions.

 

Serveis d’enginyeria IT per als ajuntaments 

Són tres els tipus de servei que bcSistemas posa a disposició dels ajuntaments i municipis: enginyeria, projectes clau en mà que inclouen direcció d’obra i venda d’instal·lacions i manteniments 24×7 sota SLA (nivell de servei acordat). El disseny de les solucions de bcSistemas aporta la fiabilitat del tipus “carrier class” que un municipi necessita, amb un retorn d’inversió que abasta des dels costos d’implantació i operació fins a l’estabilitat i durada de les tecnologies i fabricants seleccionats.

 

“Dissenyem pensant que la solució ha de funcionar i ser mantinguda de forma estable i rendible durant anys”, postil·la Illarregui .

 

Les tecnologies amb què treballa bcSistemas des de fa més de deu anys i que a partir d’ara la companyia s’integrarà en projectes d’eficiència energètica són les següents: xarxes multiservei IP, xarxes ràdio accés, cartelleria digital, telefonia i comunicacions IP, videovigilància i control de trànsit.

 

Sobre bcSistemas

bcSistemas està focalitzada des de fa anys a acompanyar els seus clients en els seus desplegaments internacionals, com ja ho va fer en la dècada dels 90 en les seves implantacions dins de tot el territori nacional. Si bé el sector turístic va ser el motor principal d’aquesta activitat exterior, en l’actualitat els clients als quals dóna suport en l’estranger pertanyen a diferents sectors com la indústria, química, farmacèutica, metal·lúrgia, etc. Paral·lelament, bcSistemas manté una línia de treball molt propera a les administracions locals del nostre país, avançant amb la majoria d’elles en successius projectes i implantacions cap a una racionalització i desplegaments de serveis orientats a Smart Cities.

 

A dia d’avui, la companyia que compta amb una plantilla que supera les 80 persones i amb nou oficines pròpies a tot Espanya, cobreix tot el cicle de vida d’un projecte. Des de la tasca d’anàlisi de problemes i proposta de solucions, fins al manteniment sota contractes de SLA 24×365 dels sistemes, passant pel desplegament, formació i posada en marxa d’aquestes solucions.

 

Per a més informació:

imedia comunicación

África Orenga

aorenga@imediapr.es

Telf: 91 344 14 72

www.imediapr.es

 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email