bcSistemas impulsa a Municipàlia 2013 l’últim en solucions tecnològiques per a l’eficiència municipal

La seva nova versió “in the Cloud” ARGOS-2 per a gestió del trànsit i la implantació d’innovadores arquitectures per als centres de procés de dades són les principals apostes de bcSistemas per aquesta Fira

 

Fomentar l’estalvi i l’eficiència municipal d’una forma integrada mitjançant solucions tecnològiques robustes, fiables i sobretot d’excel·lent relació qualitat–preu és el gran objectiu de bcSistemas en la nova edició de Municipàlia 2013 que tindrà lloc del 22 al 25 octubre 2013 . bcSistemas, integrador 100% espanyol, amb àmplia trajectòria en la prestació de serveis professionals IT per a la millora dels processos de negoci, portarà la seva versió “in the Cloud” ARGOS-2 per a gestió del trànsit i els seus avenços en innovadores arquitectures per a CPDs

MU2013-BCSistemas-1

En paraules de José Antonio Illarregui, director general de bcSistemas, “Pensem que més que mai cal estar al costat de l’administració més propera a tots nosaltres, els ajuntaments. Durant molts anys, inclosa l’etapa de bonança econòmica, la nostra màxima ha estat estalviar augmentant prestacions. Entenem que avui més que mai, aquesta línia segueix sent vàlida i que la nostra obligació és treballar braç a braç amb els Governs Municipals per posar la Tecnologia, de manera efectiva, al servei dels seus grans desafiaments actuals”.

MU2013-BCSistemas-2

Sistema integral per al Control Municipal del Trànsit al núvol: ARGOS-2

Ajudar als ajuntaments a aprofundir en la seva sostenibilitat i augmentar la seva competitivitat evitant infraestructures, reduint les emissions de CO2 i millorant la qualitat de vida dels seus veïns és la principal característica d’ARGOS-2 per al Control del Trànsit. Les grans aportacions d’aquesta solució són la seva estructura oberta per a una concepció de futur, la seva excel·lència en la visió artificial i la seva col·laboració amb l’usuari final.

 

D’altra banda, la modularitat d’ARGOS-2, ara sota format “cloud”, dóna resposta a diferents casuístiques del control d’incidències del trànsit com és el cas del control d’accés a zones de vianants en substitució de les tradicionals “pilones”, el control a zones d’accés restringit temporalment, com per exemple “mercats”, el control d’infraccions per passar-se semàfors en vermell, estacionaments indeguts i circulació en contra direcció, entre d’altres.

 

A més, ARGOS-2 evita costoses infraestructures per desplegar les càmeres necessàries, elimina els servidors d’aplicació i el seu consum d’energia, redueix les emissions de CO2 al millorar sensiblement la fluïdesa del trànsit, i contribueix al benestar de tots els ciutadans.

 

Finalment, ARGOS-2 per al Control Municipal del Trànsit “in the cloud” permet cobrir diferents escenaris mitjançant càmeres fixes, mòbils o embarcades en vehicles de la policia municipal. La interconnexió de les càmeres es pot arribar a fer a través de solucions 3G facilitant enormement la seva implantació en qualsevol punt del municipi i permetent la seva mobilitat en diferents èpoques de l’any obtenint així un major rendiment de les inversions municipals.

 

Solució conjunta per a Centres de Procés de Dades

Al 2013, bcSistemas ha avançat en la seva estratègia d’oferir als municipis el disseny, planificació i implantació d’innovadores arquitectures per als centres de procés de dades, actualment l’element més crític no només de la majoria de les empreses espanyoles sinó també dels centres d’emergències i de serveis al ciutadà.

 

Per als ajuntaments bcSistemas proposa una solució combinada molt potent per equipar un CPD complet des dels mateixos armaris, sistemes de cablejat específics per a aquest entorn, electrònica de core i tota la part de sistemes incloent servidors, emmagatzematge i virtualització. Aquesta solució combinada està composta per les solucions de commutació d’Alcatel-Lucent 6900 i 10000 i els sistemes integrats de commutació i emmagatzematge Flex i PureSystems d’IBM.

 

Fira Municipàlia 2013

22 al 25 d’octubre

Pavelló 3 – Stand 363

 

Sobre bcSistemas

bcSistemas està focalitzada des de fa anys a acompanyar els seus clients en els seus desplegaments internacionals, com ja ho va fer en la dècada dels 90 en les seves implantacions dins de tot el territori nacional. Si bé el sector turístic va ser el motor principal d’aquesta activitat exterior, en l’actualitat els clients als quals dóna suport en l’estranger pertanyen a diferents sectors com la indústria, química, farmacèutica, metal·lúrgia, etc. Paral·lelament, bcSistemas manté una línia de treball molt propera a les administracions locals del nostre país, avançant amb la majoria d’elles en successius projectes i implantacions cap a una racionalització i desplegaments de serveis orientats a SmartCities.

 

A dia d’avui, la companyia, que compta amb una plantilla que supera les 80 persones i amb nou oficines pròpies a tot Espanya, cobreix tot el cicle de vida d’un projecte. Des de la tasca d’anàlisi de problemes i proposta de solucions, fins al manteniment sota contractes de SLA 24×365 dels sistemes, passant pel desplegament, formació i posada en funcionament d’aquestes solucions.

 

Per a més informació

imedia comunicació

Africa Orenga

aorenga@imediapr.es

Telf: 91 344 14 72

www.imediapr.es

 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email