Anxanet presenta a Municipalia els seus casos d’èxit en banda ampla per a municipis

L’operador català de telecomunicacions mostrarà a la fira Municipàlia de Lleida les solucions que ha aportat a diferents municipis per a fer arribar la banda ampla a les seves institucions, empreses i veïns.

 

Durant la fira, que se celebra Lleida del 18 al 21 d’octubre, Anxanet (www.anxanet.com)oferirà solucions pensades per afrontar els dos reptes que afronten en aquests moments els ajuntaments: la reducció de les despeses i l’augment de la competitivitat del territori.

 

En aquest sentit, les solucions de telefonia IP que proposa Anxanet són un bon sistema per a reduir la despesa en telèfon dels ajuntaments, i les xarxes de banda ampla amb fibra òptica i Wimax, són un bon factor de competitivitat per a les empreses en municipis de totes les mides.

 

Totes aquestes solucions estaran presents a l’stand d’Anxanet, al pavelló 1, i seran tractades en la xerrada que tindrà lloc a la sala del pavelló 4, el dijous 20 d’octubre a les 12h, i que porta per títol: “Internet de banda ampla, la competitivitat d’un municipi”.

 

En aquesta xerrada mostrarem els projectes en els que hem treballat per a fer arribar la banda ampla a diferents municipis de Catalunya, per als quals s’ha ofert la solució a un llarg temps d’espera per a poder gaudir d’aquest servei.

 

Més sobre Anxanet

Anxanet és un operador que treballa colze a colze amb ajuntaments, per a portar endavant projectes conjunts que acostin la societat de la informació a tot el territori de Catalunya, no tan sols als grans nuclis de població.

 

Anxanet destaca dels altres operadors per la seva proximitat. Per això els oferim serveis a mida, i sobretot la possibilitat d’un tracte directe amb els ajuntaments.

 

 

Print Friendly, PDF & Email