amec urbis presentarà a Municipàlia el seu Pla 2016 d’Internacionalització de les tecnologies urbanes

amec  urbis presentarà en la propera Municipalia (Stand 4 – 401b) el seu Pla 2016 sobre promoció internacional i networking, dissenyat amb les seves empreses associades.

 

Destaca la seva participació en les principals fires mundials del sector del tràfic i del medi ambient. També continuarà promocionant a Mèxic, on a finals d’aquest any s’organitzarà una Jornada Tècnica presentant l’oferta espanyola en Sistemes Intel·ligents de Transport.

 

També planteja emprendre accions destinades a facilitar la introducció comercial en els països amb gran potencial, com Aràbia Saudita o Iran. Com a novetat, en relació a les activitats de networking, es preveu impulsar la cooperació empresarial per tal d’accedir al canal contract internacional; també es mantindran els esmorzars mercats realitzats mensualment.

 

amec  urbis (http://www.amec.es/soluciones-sostenible-inteligentes-ciudades/) és el clúster de tecnologies urbanes on s’agrupen aquelles empreses amb vocació internacional que presenten solucions sostenibles per a ciutats intel·ligents, en relació a:

  • MOBILITAT SOSTENIBLE: seguretat vial, senyalització, control i ordenació del tràfic, control d’accessos, aparcaments i infraestructures per al vehicle elèctric.
  • MEDI AMBIENT: recollida i tractament de residus, tractament d’aigües, anàlisi, control i tractament de l’aire, contaminació acústica.
  • PAISATGE URBÀ: equipament i mobiliari urbà, il·luminació, espais verds, parcs infantils, sistemes de gestió de l’equipament.

 

Així mateix, fomenta la internacionalització i innovació dels seus membres a través de serveis de promoció, assessorament, networking i representació:

  • Tenint presència en les principals fires mundials del sector, i formant part dels comitès organitzadors de les fires nacionals.
  • Ostentant la Secretaria del Comité Técnico de Normalización de Sistemas Inteligentes de Transporte de AENOR (CTN 159), i participant com a vocal en els Comités de Ciudades Inteligentes (CTN 178) i d’Equipamiento para la Gestión del Tráfico (CTN 199).
  • Col·laborant amb revistes tècniques de nivell nacional i internacional.
  • Col·laborant amb els agents de tota la cadena de valor, a nivell nacional i internacional.

 

MU2015-Amec-Foto

 

Més informació:

Web: http://www.amec.es/soluciones-sostenible-inteligentes-ciudades
Facebook: https://www.facebook.com/empresasamec
Twitter: https://twitter.com/amec_asoc

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email