Acció comercial de la Cambra de Comerç per portar compradors del Brasil a Municipàlia

Fira de Lleida impulsa la missió comercial inversa per atreure més importadors potencials i visitants internacionals

 

La Cambra de Comerç i Indústria de Lleida organitza en el marc de la 16a edició de Municipàlia la primera missió comercial inversa de compradors del Brasil en el sector d’equipaments i serveis municipals. L’acció es farà del 18 al 21 d’octubre i forma part del pla engegat per Fira de Lleida per potenciar la presència de visitants internacionals amb poder i decisió de compra a Municipàlia. Dins d’aquesta acció, les empreses espanyoles productores de serveis i equipaments municipals mantindran reunions amb importadors, tècnics i institucions brasilers al Palau de Congressos La Llotja de Lleida.

 

La missió comercial és reservada a empreses expositores de Municipàlia relacionades amb alguns dels sectors del saló, com ara els equipaments i els serveis per a les ciutats: clavegueram, drenatge de sòls i xarxa d’aigües, automoció i transport, extinció i prevenció d’incendis, il·luminació de la via pública, tecnologies de la informació, instal·lacions esportives i d’oci, neteja municipal, medi ambient, mobiliari urbà, necròpolis, obres públiques, parcs i jardins, prestacions de serveis, revistes tècniques i publicacions, seguretat i vigilància, senyalització i seguretat de la xarxa viària, tractament d’aigües, fangs residuals i residus sòlids urbans i industrials.

 

El Brasil, oportunitat de negoci

El Brasil és una potència econòmica emergent. El país sud-americà acollirà en els pròxims anys dos esdeveniments esportius de gran importància, que són el Mundial de Futbol del 2014 i els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro del 2016, els quals necessitaran grans inversions en el sector dels equipaments municipals. Així, doncs, aquesta missió comercial es presenta com una oportunitat per iniciar els contactes amb les empreses importadores brasileres per poder beneficiar-se d’aquestes inversions.

 

Municipàlia (Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals), fira que tindrà lloc del 18 al 21 d’octubre de 2011, s’ha consolidat com la mostra municipalista de referència a l’Estat espanyol i com la manifestació firal més important del sud d’Europa en l’àmbit dels equipaments i els serveis municipals. El saló, segons les previsions de Fira de Lleida, superarà els 320 expositors i rebrà més de 21.000 visitants professionals de dins i fora de l’Estat. La fira ha esdevingut un punt de referència internacional en l’àmbit dels equipaments municipals, els transports públics, el tractament de residus i les noves tecnologies. La mostra és des de fa anys una cita obligada per a representants polítics i tècnics del món municipalista.

 

 

Print Friendly, PDF & Email