Vehicles de 3.000 a 54.000 € a Lleida Ocasió

Els expositors ja han fet les primeres vendes i confien en que en aquesta edició tindran “uns resultats correctes, bons o molt bons”

La 23a edició de Lleida Ocasió (Fira del Vehicle d’Ocasió) ha oberta avui les portes amb una exposició de quasi 600 vehicles (entre turismes, 4×4, vehicles industrials i autocaravanes), a més d’equipaments i recanvis per a vehicles. El visitant pot trobar-hi cotxes de tots els preus, des d’una furgoneta Citroën Berlingo HDI valorada en 3.000 euros a un Mercedes-Benz CLC Coupé 220 (Km. 0) que té un preu de 54.900 euros. El preu mig dels vehicles se situa entre 15.000 i 20.000 €.

Durant la jornada d’avui la majoria de firmes ja han realitzat les primeres vendes i contactes. Els expositors, que en la seva gran majoria repeteixen d’anys anteriors, confien en que en aquesta edició tindran “uns resultats correctes, bons o molt bons”.

Paco Cerdà, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, ha inaugurat aquesta tarda Lleida Ocasió destacant la plena ocupació del certamen, amb expositors de la ciutat de Lleida i de comarques, i el fet que en edicions anteriors han estat venuts un 30% o més dels vehicles exposats, la qual cosa significa que “és una fira d’èxit”. Cerdà ha destacat la qualitat dels cotxes exhibits i la varietat de preus, “tots molt competitius, tant els de gamma alta com els més econòmics”.

Oriol Oró, director de Fira de Lleida, ha recordat que els principals avantatges del saló són la varietat d’opcions per escollir, amb una àmplia gamma de tipologies i preus, la possibilitat de trobar ofertes promocionals interessants i el fet que tots els vehicles estan revisats i amb garantia.

El certamen romandrà obert fins diumenge amb 30 expositors i una oferta de 560 vehicles de totes les gammes i marques. El saló ocupa una superfície neta d’exposició de 6.004 m2, repartits entre als pavellons 3 i 4 i a la zona exterior del recinte de Fira de Lleida.

Cal recordar tots els vehicles exposats són d’ocasió i km 0 de primeres marques, amb uns preus per a totes les butxaques i pressupostos, i en la majoria dels casos amb facilitats de finançament.

L’horari del saló va de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. L’entrada a la fira és gratuïta.