Ocupació del 100% a Lleida Ocasió

El saló tindrà lloc del 31 de gener al 2 de febrer als pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida

 Lleida Ocasió (Fira del Vehicle d’Ocasió) ha assolit ja el 100% d’ocupació, quan encara resten tres setmanes per a l’inici del saló. La 23a edició del certamen tindrà lloc del 31 de gener al 2 de febrer als pavellons 3 i 4 i a la zona exterior del recinte firal, amb una oferta de més de 500 vehicles de primeres marques i de totes les gammes i preus.

Els visitants de Lleida Ocasió trobaran una variada exposició de turismes, vehicles industrials, vehicles 4×4, autocaravanes, a més d’equipaments per a vehicles. Tots els vehicles exposats seran d’ocasió i km 0, estaran perfectament revisats i amb garantia.

Es tracta de vehicles de primeres marques, amb uns preus que s’adapten a totes les butxaques i pressupostos, i amb les millors facilitats de finançament. L’horari del saló anirà de les 10 a les 14 h i de les 16 a les 20 h. L’entrada a la fira és gratuïta.

En el decurs de l’edició passada de Lleida Ocasió es van vendre més de 150 vehicles, amb la presència de visitants de Lleida, Osca, Terol, Tarragona i Barcelona. Segons dades aportades pels expositors, aproximadament un 35% dels vehicles exposats troben comprador al llarg dels tres dies de fira.