Molt bon ritme de vendes a Lleida Ocasió

La majoria d’expositors constaten que hi ha millor ambient de vendes que en les darreres edicions

 

La segona jornada de Lleidaocasió s’ha iniciat amb molt bones expectatives de venda, ja que al migdia l’afluència als pavellons 3 i 4 de la Fira de Lleida era força important i ja s’han materialitzat nombroses vendes. Molts expositors han explicat que “el saló respira un altre ambient respecte a edicions passades” i la majoria espera superar el nombre de vendes de l’any passat.

 

Els cotxes més demandats enguany són el familiars, monovolums fonamentalment i 4×4, així com els econòmics. Tanmateix, un dels expositors explica que “cotxes de 6.000 euros ja no en portem, perquè la gent apura el cotxe fins a darrer moment i s’acull als plans PIVE”. Segons el venedor, ”els vehicles que oferim, doncs, són de renting d’empreses que els canvien als dos anys; es tracta de cotxes seminous que no pots vendre per menys de 8.000 o 10.00 euros”. Aquesta és precisament la mitjana de preus dels turismes que s’estan venent a Lleida Ocasió, mentre que el preu dels monovolums i dels cotxes familiars oscil·la entre els 10.000 i 15.000 euros.

 

Pel que fa al perfil del comprador, a part del públic familiar i dels joves que s’han tret recentment el carnet de conduir, també s’ha detectat un increment de gent gran que busca cotxes alts per comoditat a l’hora d’entrar i sortir.

 

El saló ha incorporat enguany els sectors de la promoció de venda de caravanes, les assegurances i la garantia mecànica de vehicles d’ocasió, i els accessoris per a cotxes. Uns complements que, segons els expositors, el públic agraeix trobar a la fira.

 

La 18a edició de Lleida Ocasió (Fira del Vehicle d’Ocasió) tancarà les seves portes demà diumenge 1 de febrer. Al saló exposen els seus vehicles 27 expositors distribuïts en una superfície de 8.480 m2 bruts (xifra que representa un increment d’espai de 200 m2 respecte a l’any 2014, gràcies a la zona exterior destinada als vehicles industrials). L’oferta del certamen inclou uns 425 vehicles de primeres marques, entre turismes, vehicles industrials lleugers, vehicles 4×4, d’ocasió i km 0.

 

L’horari del saló, d’accés gratuït, va de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.