LleidaOcasió referma la seva posició de fira referent del sector a Lleida

El saló preveu vendre 150 vehicles i les enquestes constaten un alt grau de satisfacció per part dels expositors

 

La 21a edició de LleidaOcasió, la fira del vehicle d’ocasió, tanca les seves portes amb un balanç “molt satisfactori” tal com ha explicat el director de la Fira de Lleida, Oriol Oró. “El recompte de vendes és tot un èxit ja que es preveu assolir les 150 unitats venudes i es constaten nombrosos contactes per tal de tancar noves operacions en els pròxims dies”, ha comentat Oró.

Pel que fa al grau de satisfacció dels expositors cal remarcar que el 100% ha expressat estar satisfet o molt satisfet amb el desenvolupament del certamen. El 70% ha assegurat que repetiran la pròxima edició de LleidaOcasió.

La 21a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió ha comptat també amb un important nombre de visitants, al voltant de 15.000, una xifra molt semblant a la de l’any passat i amb visitants procedents d’arreu de les comarques de Lleida i l’Aragó fonamentalment. “L’àrea d’influència del saló són uns 150 quilòmetres a la rodona”, ha comentat el director de la Fira.

Oró també ha explicat que “segons les enquestes, el 44,2% dels visitants visiten la fira amb intenció de comprar. D’aquests, el 45% busca vehicle amb un pressupost superior a 15.000 euros, mentre que el 55% tenen un pressupost inferior a aquesta xifra”.

Una altra dada significativa constata que el 48,9% dels visistants busca vehicle de gerència o Km 0, mentre que el 51,1% s’interessa per vehicles de segona mà.

Cal recordar que LleidaOcasió ha comptat amb la participació de 29 expositors —un 16% més que l’any passat—, distribuïts en una superfície d’exposició de 5.960 m2 nets, en la que es posaven a la venda uns 550 vehicles de primeres marques i de totes les gammes i preus. Del total d’expositors, el 71% eren de Lleida ciutat i el 29%, de la resta de la demarcació lleidatana.

Al saló s’hi exposava una àmplia exposició de turismes, vehicles industrials, vehicles 4×4, autocaravanes, a més d’equipaments per a vehicles. Tots els vehicles eren d’ocasió i km 0, perfectament revisats i amb garantia.