LleidaOcasió: quatre-cents vehicles entre 2.500 i 55.000 €

L’alcalde de Lleida ha inaugurat la 17a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió, saló que ofereix turismes, 4×4, vehicles industrials lleugers i equipaments per a vehicles

 

Amb una oferta de 390 vehicles valorats entre 2.500 i 55.000 €, avui divendres ha obert les portes la 17a edició de LleidaOcasió (Fira del Vehicle d’Ocasió), certamen que se celebra als pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida amb un ampli ventall de turismes, 4×4, vehicles industrials lleugers i equipaments per a vehicles. El saló té una superfície bruta de 8.000 m² i compta amb la presència de 26 expositors, el 67% de la ciutat de Lleida i el 33% de la resta de la demarcació.

 

Àngel Ros, alcalde de Lleida i president del Patronat de Fira de Lleida, ha afirmat que el saló “respon a una necessitat actual del mercat del sector automobilístic” i que un dels principals valors del certamen és que conformen l’àrea d’exposició està composada per “empreses professionals que aporten una garantia als compradors”. En aquest sentit, Ros ha recordat que la Paeria promou que el mercat del vehicle de segona mà estigui en mans de firmes acreditades i que fins i tot va canviar una ordenança municipal per evitar la venda de vehicles al carrer i garantir els drets d’empreses i consumidors.

 

Josep Lamolla, president de l’Associació Provincial d’Empreses d’Automoció de Lleida, ha recordat que el saló “ofereix una gran varietat de cotxes, de totes les marques, de tots els anys i de tots els preus”.

 

Entre altres autoritats, han participat també en l’acte Joan Simó, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, i Oriol Oró, director general de Fira de Lleida. Els organitzadors preveuen mantenir les xifres de venda de l’edició anterior, que van ascendir a 140 vehicles.