“LleidaOcasió és un indicador de dinamisme econòmic”

La 22a edició del saló obre les portes de divendres a diumenge amb més de 500 vehicles i l’ampliació del sector de les autocaravanes

“LleidaOcasió és un indicador de dinamisme econòmic: quan una fira va bé, vol dir que darrere hi ha un sector potent que genera riquesa i ocupació”. Fèlix Larrosa, alcalde de Lleida, ha inaugurat amb aquestes paraules la 22a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió, saló que es desenvolupa aquest cap de setmana als pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida i a la zona exterior del recinte firal amb 300 expositors i més de 500 vehicles.

El paer en cap ha afegit que la Fira de Lleida, la segona institució firal de Catalunya pel nombre de salons celebrats, “és un clar aparador dels sectors que lideren el nostre model econòmic”.

Aquesta edició del certamen registra un increment del 3,4% en el nombre d’expositors (el 71% dels quals són de Lleida ciutat i el 29% de la resta de la demarcació lleidatana) i el creixement d’alguns sectors específics com el de les autocaravanes. L’oferta inclou turismes, 4×4, vehicles industrials lleugers i autocaravanes de totes les gammes i preus, a més d’empreses de recanvis i complements.

Cal recordar que tots els vehicles exposats són d’ocasió i km 0, estan perfectament revisats i amb garantia, són de primeres marques, tenen uns preus que s’adapten a totes les butxaques i pressupostos i, a més, amb les millors facilitats de finançament.

L’horari del saló, que és d’accés gratuït, va de les 10 a les 14 h i de les 16 a les 20 h.