LleidaOcasió es consolida com la fira de referència de Lleida i de la Franja

El president de la Cambra de Comerç, Joan Simó, inaugura el saló i destaca l’increment del nombre d’expositors i de vehicles, el que demostra “que el sector i l’economia van millor”

 

LleidaOcasió es consolida com la fira de referència del sector dels vehicle d’ocasió de la demarcació de Lleida i de la Franja, segons ha afirmat aquesta tarda Oriol Oró, director de Fira de Lleida, en el decurs de l’acte inaugural de la 21a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Lleida. Oró ha remarcat també que els visitants d’aquest saló “són persones potencialment interessades en comprar, i de fet hem comprovat que més o menys un de cada quatre adquireix un vehicle”.

De la seva banda, el president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, Joan Simó, ha destacat l’increment del nombre d’expositors, de vehicles i de superfície d’exposició, el que demostra “que el sector va millor, que l’època —abans de la primavera— és idònia per fer aquest certamen i que el context econòmic es va recuperant poc a poc”. Simó ha augurat un bon balanç pel que fa al nombre de vendes. Cal afegir que la majoria d’expositors ja han tancat les primeres vendes el matí del divendres.

La inauguració ha comptat també amb la presència de Rafael Peris, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, de Paco Cerdà, diputat de la Diputació de Lleida, i del president de l’Associació Provincial d’Empreses d’Automoció de Lleida, Xavier Freixes, entre altres.

LleidaOcasió compta amb la participació de 29 expositors —un 16% més que l’any passat—, distribuïts en una superfície d’exposició de 5.960 m2 nets. El saló té lloc als pavellons 3 i 4 i a la zona exterior del recinte firal. Del total d’expositors, el 71% són de Lleida ciutat i el 29%, de la resta de la demarcació lleidatana. Els visitants poden trobar a la venda uns 550 vehicles de primeres marques i de totes les gammes i preus.

LleidaOcasió ofereix una àmplia exposició de turismes, vehicles industrials, vehicles 4×4, autocaravanes, a més d’equipaments per a vehicles. Tots els vehicles exposats són d’ocasió i km 0, estan perfectament revisats i amb garantia, són de primeres marques, tenen uns preus per a totes les butxaques i pressupostos i, a més, amb facilitats de finançament.

L’horari del saló va de les 10 a les 14 h i de les 16 a les 20 h. L’entrada a la fira és gratuïta.