Lleida Ocasió tanca portes amb 140 vehicles venuts i 15.000 visitants

El Saló del Vehicle d’Ocasió organitzat per Fira de Lleida ha augmentat un 10% el nombre de vendes respecte a l’any passat

 

Lleida Ocasió (Saló del Vehicle d’Ocasió de Lleida) ha tancat avui diumenge les portes amb un balanç de vendes “força satisfactori”. Segons el regidor de Comerç de l’Ajuntament de Lleida, Rafael Peris, encarregat de cloure el saló, s’han venut al voltant de 140 vehicles, un volum un 10% superior al de l’any passat. Peris ha remarcat a més que en les setmanes posteriors a la fira sempre es tanquen un nombre significatiu d’operacions que fan augmentar el volum de vendes.

 

Pel que fa als visitants, Rafel Peris ha dit que segons les estimacions de Fira de Lleida la xifra ha estat un 5% superior respecte a l’any passat, “fet que contribueix a que aquest saló es consolidi com a referent del sector en el territori”. El regidor també ha comentat que “tot i que la venda de vehicles nous ha baixat, la de cotxes de segona ma s’ha mantingut i fins i tot està pujant respecte a d’altres edicions, tal i com demostra el balanç d’aquest saló. És un sector que, malgrat les circumstàncies, està passant per un bon moment”.

 

El regidor ha volgut recordar la necessitat de conscienciar els compradors de fer les transaccions a concessionaris i tallers autoritzats per tal de tenir les màximes garanties en la compra-venda. També ha recordat que “un dels principals problemes a que s’enfronta el sector és la dificultat d’accés al crèdit per part dels consumidors”.

 

De la seva banda, Oriol Oró, director de la Fira de Lleida, ha explicat que els expositors s’han mostrat força contents amb el volum d’operacions d’enguany i amb l’afluència de públic i ha manifestat la seva satisfacció davant del nombre de vendes que s‘ha assolit enguany.

 

Cal recordar que Lleida Ocasió ha comptat en aquesta setzena edició amb 26 empreses expositores que oferien una amplia gamma de vehicles revisats i amb garantia, amb preus per a tots els pressupostos i facilitats de finançament. El saló ha ofert una exposició de 364 vehicles (turismes, vehicles 4×4, furgonetes, camions lleugers, caravanes, autocaravanes i scooters) amb preus que han anat dels 3.000 € d’un turisme petit als 230.000 € d’un Mercedes Gaviota model SLS 6.3. Entre les novetats de l’edició d’enguany ha destacat un espai dedicat als scooters per a persones amb problemes de mobilitat –persones grans o amb discapacitat lleugera– que ha presentat la firma lleidatana Mecanocamp.

 

LO2013-Cloenda