Lleida Ocasió tanca amb la previsió de superar les 140 vendes

Satisfacció dels expositors per les operacions i contactes duts a terme aquests 3 dies i pel perfil del públic, “eminentment comprador”

Lleida Ocasió (Fira del Vehicle d’Ocasió) tanca avui les portes amb la previsió de superar els 140 vehicles venuts en l’edició del 2019, tot esperant les darreres vendes que es puguin fer avui diumenge i la formalització d’operacions que es tanquin en els propers dies. Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, ha incidit en la bona acollida que ha tingut la fira, “amb una massiva afluència de públic, especialment els dos darrers dies”  i un públic molt interessat en la compra d’un vehicle (1 de cada 2 visitants han vingut amb intenció de compra, si troba el model que està buscant).

Com a factors que han contribuït al bon funcionament del saló, Oró ha destacat que la fira ha coincidit amb tres dies d’excepcional climatologia i que la venda de vehicles de segona mà és un fenomen que està creixent. El director general de Fira de Lleida s’ha referit també a la plena satisfacció dels expositors i ha reiterat que Lleida Ocasió s’ha convertit en el referent del sector a Lleida, tot i que també amb una bona capacitat d’atracció i d’influència en les províncies veïnes.

Els expositors, de la seva banda, han coincidit en l’afirmació que en aquesta edició “hem tingut un públic que realment vol comprar un vehicle”, tot i que la confusió generalitzada que hi ha avui dia sobre la tipologia de cotxe més adient (de benzina, dièsel, híbrid o elèctric), provocada per una legislació no gaire clara, ha pogut frenar una mica l’adquisició de vehicles.

El saló s’ha celebrat al recinte de Fira de Lleida de divendres a diumenge amb 30 expositors i prop de 600 vehicles a la venda (turismes, 4×4, vehicles industrials i autocaravanes), a més d’equipaments i recanvis per a vehicles. L’oferta ha inclòs cotxes de tots els preus, des dels 3.000 als 54.900 euros, tot i que el preu mig dels vehicles s’ha situat entre 15.000 i 20.000 €. Els vehicles més demandats han estat els SUV, els km 0 i els de gerència.

Un dels vehicles més singulars exposats en aquesta edició del saló és un espectacular Dodge Challenger V8 RT de 1918 importat directament dels EE.UU. i exposat a l’estand de l’empresa Used Cars. Es tracta d’un potent i rapíssim automòbil de 380 cv i 8 cilindres, que pot anar de 0 a 100 Km/h en 5,6 segons i superar els 260 Km/h en carretera.