Lleida Ocasió, fira de referència del sector del vehicle usat

El certamen assoleix les 150 vendes de cotxes i voreja els 15.000 visitants, amb un alt grau de satisfacció per part dels expositors

 

“Lleida Ocasió s’ha convertit en la fira de referència del sector del vehicle d’ocasió a la nostra província”. El regidor de Promoció de la ciutat de l’Ajuntament de Lleida, Rafael Peris, ha valorat molt positivament els resultats de la 20a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió tant pel nombre d’operacions registrades —a les 18 h d’avui diumenge s’assolia ja la xifra de 150 vendes— com per la satisfacció general dels expositors, amb un 90% “satisfet o molt satisfet” de la marxa del certamen. Peris ha explicat en el decurs de la cloenda de Lleida Ocasió que el saló assolirà els 15.000 visitants, una xifra similar a la del 2016.

Lleida Ocasió ha tingut lloc del 3 al 5 de febrer amb la participació de 25 expositors distribuïts en els pavellons 3 i 4 i la zona exterior del recinte firal de Lleida. Amb preus que ha anat dels 3.000 als 48.500 euros, la trobada firal ha aplegat més de 450 vehicles entre turismes, vehicles industrials, vehicles 4×4 i autocaravanes, a més d’equipaments per a vehicles.

Cal recordar que els utilitaris de gamma mitjana i els SUV (Vehicle Utilitari Esportiu, en anglès Sport Utility Vehicle) han estat els més demandats, i que el preu mitjà de compra dels cotxes —incloent totes les gammes— ha estat de 12.000 €.

Com a curiositat, tres parelles d’aventurers lleidatans han estat presents a Lleida Ocasió per tal de donar a conèixer la seva participació en la 9a edició de la cursa solidària Panda Raid 2017, que es disputarà del 4 a l’11 de març al Marroc amb la presència de 300 vehicles. El raid solidari servirà per aportar material escolar a diferents centres educatius del país nord-africà.