Lleida Ocasió creix en nombre de sectors representats i espai expositiu

Fira de Lleida acollirà el saló del 30 de gener a l’1 de febrer, amb la presència de 27 expositors i uns 425 vehicles 

 

Fira de Lleida acollirà del 30 de gener a l’1 de febrer la celebració de la 18a edició de Lleida Ocasió (Fira del Vehicle d’Ocasió), saló que comptarà amb la participació de 27 expositors distribuïts en una superfície d’exposició comercial de 8.480 m2 bruts. El saló tindrà lloc als pavellons 3 i 4 i a la zona exterior del recinte firal.

 

Com a més novetat, enguany s’incorporen com a expositors al saló els sectors de la promoció de venda de caravanes, les assegurances i la garantia mecànica de vehicles d’ocasió. A més, també es vendran accessoris per a cotxes. D’altra banda, hi ha un increment d’espai de 200 m2 a l’exterior destinat als vehicles industrials.

 

Lleida Ocasió aplegarà una àmplia exposició de turismes, vehicles industrials lleugers, vehicles 4×4, d’ocasió i km 0, a més d’equipaments per a vehicles. Els visitants podran trobar a la venda uns 425 vehicles de primeres marques (un 6% més que en l’edició del 2014), tots perfectament revisats i amb garantia, a uns preus per a totes les butxaques i pressupostos i, a més, amb les millors facilitats de finançament

 

Durant la presentació de la fira duta a terme aquest matí, l’alcalde de Lleida i president del Patronat de Fira de Lleida, Àngel Ros, ha dit que “la fira ha assolit el 100% d’ocupació i esperem rebre uns 15.000 visitants i augmentar el nombre de 150 vendes de vehicles que es van fer l’any passat”. Ros s’ha felicitat per l’increment de l’espai expositiu en 200 m2 i la incorporació dels tres nous sectors. El vicepresident 1r de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, ha comentat que “la fira està totalment consolidada” i ha afegit que “els vehicles exposats estan perfectament revisats i amb garantia, gràcies a la tasca duta a terme per l’Associació Provincial d’Empreses d’Automoció de Lleida”. De la seva banda, el director dels Serveis d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya a Lleida, Octavi Miarnau, ha manifestat que “Lleida Ocasió és un punt de referència o un observatori per conèixer la salut del sector automobilístic en particular, i de l’economia lleidatana en general”.

 

Lleida, província en què més puja la venda de vehicles nous

El president de l’Associació Provincial d’Empreses d’Automoció de Lleida, Josep Lamolla, ha comentat que “el sector està molt content per l’augment de les vendes tant de vehicles d’ocasió com nous, gràcies als plans d’ajut del Govern central”. Lamolla ha dit que “celebrar Lleida Ocasió a final de gener permet avançar les vendes, que normalment són superior per Setmana Santa”. A més, ha afegit que un cop acabada la fira la feina continua i fins a l’estiu es concreten noves vendes de vehicles a visitants del saló.

 

Lamolla ha informat que al 2014 es van vendre a la demarcació de Lleida 6.178 vehicles nous contra els 5.009 que es van comercialitzar el 2013, una xifra que suposa un increment del 22,02%. Aquesta dada situa Lleida com la província catalana en què més ha pujat la venda de vehicles nous. Pel que fa als vehicles d’ocasió, al 2014 se’n van vendre 22.794, un 8,64% més que els 20.981 del 2013. Per últim, cal destacar el fort augment del 27,93% en la venda de vehicles comercials nous, en passar de 784 del 2013 als 1.003 del 2014.

 

L’acte d’inauguració de la 18a edició de Lleida Ocasió tindrà lloc el divendres 30 de gener, a les 18.30 h, al Pavelló 3 de Fira de Lleida, sota la presidència d’Àngel Ros, alcalde de Lleida.

 

L’horari del saló serà de les 10 a les 14 h i de les 16 a les 20 h. L’entrada a la fira és gratuïta.

 

LO2015-Presentacio