Lleida Ocasió consolida el seu creixement

Fira de Lleida preveu superar el nombre de visitants i vendes de l’any passat 

 

Lleida Ocasió superarà el nombre de visitants —15.000— i de vendes —150— de l’any passat, segons les previsions de Fira de Lleida. Rafael Peris, 3r tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, ha fet un balanç “altament positiu” de la 18a edició del saló i ha destacat que “es una fira molt consolidada i esperada” i que la majoria d’expositors en fa una valoració “molt bona”. Peris ha afirmat que Lleida Ocasió “és una de les fires que generen més activitat econòmica als pavellons de Fira de Lleida ja que provoca molt interès i atractivitat entre els consumidors”.

 

El regidor lleidatà ha incidit també en l’augment dels sectors i de la superfície, gràcies a la incorporació d’una zona exterior d’exposició annexa al pavelló 3. Finalment, ha recordat que el nombre exacte de vendes generades a Lleida Ocasió és difícil de calcular, ja que posteriorment al saló es formalitzen molts dels contactes fets durant la seva celebració.

 

Cal recordar que, segons han explicat els expositors, enguany els cotxes més demandats són el familiars (sobretot monovolums), els 4×4 i els econòmics. Igualment, s’han reduït notablement les transaccions de cotxes de menys de 6.000 €, donat que la gent conserva molt més temps el cotxe i quan l’ha de canviar ja és molt vell i va directament al desballestament. També han augmentat les vendes de turismes valorats entre 8.000 i 10.000 € (en molts casos, cotxes seminous de renting d’empreses que els canvien als dos anys) i, pel que fa a monovolums i cotxes familiars, de vehicles d’entre 10.000 i 15.000 €.

 

Lleida Ocasió (Fira del Vehicle d’Ocasió) ha tingut lloc de divendres a diumenge als pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida amb una oferta de 425 turismes, monovolums, vehicles industrials lleugers, 4×4, vehicles d’ocasió i km 0, a més d’equipaments per a vehicles.

 

Les principals novetats d’aquesta edició, a banda de l’ampliació de la zona d’exposició, han estat la incorporació d’expositors dels sectors de la promoció de venda de caravanes, les assegurances, la garantia mecànica de vehicles d’ocasió i la venda d’accessoris per a cotxes.