Increment de vendes a LleidaOcasió

La 17a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió registra 15.000 visitants i assoleix les 150 vendes, un 7% més que l’any passat 

 

Satisfacció general per part dels expositors i repunt de les vendes. Aquests dos fets resumeixen a grans trets el balanç de la 17a edició de Lleida Ocasió (Fira del Vehicle d’Ocasió), saló que ha tancat avui les portes amb un balanç de 15.000 visitants i 150 cotxes venuts, un 7% més que els registrats a l’edició anterior. En el decurs de l’acte de valoració del saló, Montse Parra, 4a tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, ha remarcat els bons resultats comercials de Lleida Ocasió, un “saló que s’ha anat afermant”, i ha asseverat que “seguirem treballant perquè continuï sent un referent en el món de l’automoció”.

 

Oriol Oro, director general de Fira de Lleida, ha subratllat que Lleida Ocasió s’ha posicionat molt bé en les dates actuals i ha reiterat que “uns dels efectes positius de la present situació econòmica pel que fa a Lleida Ocasió és que l’accés al vehicle nou és més complicat i molta gent ha optat per vehicles d’ocasió, de gerència o de quilòmetre zero, que són pràcticament nous i tenen un descomptes considerables”. Respecte al perfil del visitant, ha indicat que és molt ampli, des del comprador potencial que busca un vehicle molt econòmic al que està interessat per un de gamma alta.

 

Lleida Ocasió ha obert les portes del 31 de gener al 2 de febrer als pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida amb un total de 26 expositors i una oferta de 400 vehicles entre turismes, 4×4, vehicles industrials lleugers i equipaments per a vehicles. Els preus dels vehicles han anat dels 2.500 € d’un turisme petit als 55.000 € d’un cotxe de gamma alta. Quant a l’antiguitat dels cotxes, el 29,25% tenia menys de 3 anys, el 50,25% entre 3 i 5 anys i el 20,50% entre 5 i 10 anys.